Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
306
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PHP SSL SORUNU
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

web sitemizde ssl sertifikası mevcut.
alt alan adına ek olarak php script yüklendi.
açılırken sorun yok ssl yönlendirmesi aktifleşiyor . Fakat Sayfa kaynağını görüntülediğimde css , script , img vs dosyaları http:// olarak çektiği için site düzgün açılmıyor.

htaccess ve .env dosyalarına gerekli yönlendirme kodlarını yazıyorum sorun yine aynı ? bunun çözümüne nasıl ulaşabilirim ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltaci01 -- 24 Haziran 2021; 11:42:47 >

T
4 yıl
Yarbay

http üzerinden yüklenen herşeyi https yapmalısınız.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Nerden nasıl yapabilirim onu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @vonderplanitz
T
4 yıl
Yarbay

uygulama admin panelinde http ve https şeklinde seçenek olmalı. resimler vs için farklı, uygulamanın kendisi için farklı seçenekler olabilir, resimler için http seçilmiş olabilir, onları https yapmak gerekli.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @baltaci01
D
4 yıl
Er

kaynak kodlarını elden geçirmen lazım. Yapan arkadaş kimse sabit bağ kurmuş. Sen ssl den istek yapsan bile http isteği oluşturuyor.



C
4 yıl
Teğmen

1 öncelikle sunucu sağlayıcınızdan ssl aktif edilmesini istemelisiniz.
2 htaccess dosyasından yönlendirmeleri yapmalısınız (https://www.phpmutfagi.com/php-htaccess)
3 css, js, img dosyaların tamamının linklerini https://site_url.com/css_dosyam.css - https://site_url.com/js_dosyam.js vb. şeklinde düzenlemelisiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.