Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
235
Cevap
29231
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: TCL C825 Serisi QLED TV (12. sayfa)
P
6 ay
Çavuş

Ya gerçekten hatırlamıyorum üzgünüm



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

J
6 ay
Yüzbaşı

Merhaba c825 modeline sahibim telegram sayfasında son surumu indirdim usb ye atiyorum tv ye takında harici depolama cihazınızda yeni guncelleme bulunamadı diyor bu yuzden guncellestiremiyorum yapabildiyseniz yardımcı olabilir misin




Bu mesajda bahsedilenler: @baki_55
J
6 ay
Yüzbaşı

Merhaba c 825 cihaza sahibim o telegramdan son surumu indirip usb atıyorum tv den sistem guncellemesi yerel guncelleme diyince harici depolama cihazından bulunamadı diyor.. malesef guncellemeyedim tv yi yardımcı olur musunuz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @exseri
T
6 ay
Teğmen

Aşağıda güncelleme videosunu bulabilirsiniz hocam. Telegram grubundan indirdiginiz dosyayı aktarırken istenen tüm şartları yerine getirdiğinizden emin olun.
Güncelleme dosyasını zipten çıkarmayın, işlemleri windowsta yapın,USB 2.0 kullanın,flash diskte başka dosya olmamasına dikkat edin ,TV nin USB 2.0 slotunu kullanın vs

HOW TO INSTALL*

Preparation:

- USB drive has to be FAT32

- it should contain nothing else than the firmware

- prefer using the USB 2.0 slot on your tv

- prefer using a USB 2.0 drive

- if it fails re-download the file again

- if it still fails try another usb drive

- Use a windows pc, no macos as macos unzips it wrong automatically


*OTA*

1. Download zip

2. copy zip to USB Drive (FAT32)

3. plug it in TV (preferably USB 2.0)

4. in the settings -> update -> choose local update
G
https://www.youtube.com/watch?v=SfOFBgKJLCQ





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 3 Kasım 2023; 21:13:21 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @JrFuKi
J
6 ay
Yüzbaşı

oncelikle cevap verip zaman ayırdıgınız icin cok tesekkur ederim dediginiz gibi winrar zip dosyasını cıkarmadan attım flash bellegin icine videodaki network update kısmına geliyorum fakat ordan sonrasında bana 2 tane secenek gelmiyor onun yerine sisteminiz en guncel diyor.
ama guncel degil 2021 de eski surumde kalmıs.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 3 Kasım 2023; 21:23:1 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TirelessMidfielder
T
6 ay
Teğmen

Network updates değil hocam local update sececeksiniz. Adımları yukarıdaki mesajında yazdim,bir yanlışlık olmaması adına lütfen dikkatli okuyun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @JrFuKi
J
5 ay
Yüzbaşı

Dediğiniz yaptım olmadı , Daha sonra tv yi sıfırladım usb yi tekrar denedim bu sefer gordu ve oldu cok tesekkur ederim cok yardımınız dokundu tv kendine geldi sonunda




Bu mesajda bahsedilenler: @TirelessMidfielder
K
4 ay
Çavuş

Arkadaşlar bu c825 de game bar açabilen oldumu konsol açıkken bir türlü çıkmadı hatta game bar apk indirdim kurdum olmuyor YouTube da açan var anlamadım



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
4 ay
Teğmen

65C825 menude T615T01 yazıyor. buna ait yazılımlarda var ama T615T03 olarakta var. Bazı yerlerde biri anroid tv diğer google tv denmiş. T615T03 yüklenebilir mi tv'ye bu durumda?



M
4 ay
Yarbay

TCL markasından memnun musunuz arkadaşlar? 65 inch TV arıyorum. Yurt dışındayım tavsiye eder misiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
4 ay
Çavuş

< Resime gitmek için tıklayın >
benim tv bu şekilde bu telegram grubunda hiçbirşey anlamadım bu tv android mi google mı çözemedim neyi indireceğiz en son ne kuruldu bir daha asla almam tcl ya telegramda güncelleme mi olur arkadaş sitesi ne işe yarar :)

bu söylendi ama
https://drive.google.com/file/d/1m4nUuw4_-sksIES6OXPSSVNJOidFDm4e/view?pli=1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIE -- 27 Aralık 2023; 17:30:13 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
4 ay
Yüzbaşı

Android işletim sistemi TVniz. Görüntüsünü attığınız V098 android versiyonlar için son sürüm, iki yıl kadar oluyor çıkalı.
Sizin TV üç yıl önceki sürüm olan V091'e sahip. İkisi arasındaki farkları özet geçeyim : 91'de DV soluk, HDR güzel, 98'de HDR soluk, DV güzel. 91'de arada sırada sistem takılıyor, aç-kapa yapmak lazım, 98'de bu yok. 91'de hdmi bağlantıda DD-DTS 5.1 sinyal gönderilirken 98'de PCM 2.0 gönderilebiliyor.

Yüklemek isterseniz bahsettiğiniz zip dosyasını boş bir fat32 usb diske aktarın, sadece bu dosy olsun, tvnin usb girişine takın, ayarlar - cihaz tercihleri - hakkında - yazılım yükseltme yerel güncelleme adımından güncelleyebilirsiniz.

Bir de işletim sistemini Google TV'ye çevirme işlemi var, daha uzun bir süreç... TCL 2021 serileri için artık android güncellemesi yapmıyor, ama Google TV için sürekli yapıyor. 2022 ve 2023 zaten sadece Google TV sattı.




Bu mesajda bahsedilenler: @DIE
E
4 ay
Yüzbaşı

android tv olarak kalan arkadaşlar. Benimde tv andoidte kalmıştı 2 yıl önceki yazılımda. Bundan kurtulmak için telegram grubunda eski yıllarda atılmış bir bir versiyon var şuan hatırlamıyorum geriye doğru postları ve yorumları okursanız(ingilizce) bulursunuz. Önce o bahsettiğim sürümü yükledim ki o bir geçiş versiyonu. Ciddi ciddi televizyonu formatlıyor android telefonlardaki wipe (rom silme) işlemini yapıyor mavi piksel piksel bir ekranda silme barı çıkıyor tv de. neyse o geçiş versiyonunu uyguladıktan sonra telegramdaki google tv versiyonlarını istediğin sürümü yükleyebiliyorsun.
Ben bir yıl önce falan yaptım bu işlemleri google tv ye geçtim androidden. ve gerçekten tv çağ atladı. takılmalar tv kanal geçişleri tv donmaları menüde hiçbirşey kalmadı. şuan tv yağ gibi akıyor.



E
4 ay
Yüzbaşı

bu arada yabancı forumlarda google tv ye geçiş versiyonundan sonra sırayla çıkmış tüm versiyonları yükleyerek son versiyona gelmenin daha sağlıklı olduğu söyleniyor. yapan arkadaşlar ona dikkat etsin.
Android tv ve google tv arasında görüntü farkını bilmiyorum fakat yazılımsal olarak çok daha stabil olduğu kesin. zaten sürekli güncelleme alıyor menüler falan çoook daha akışkan. ben tv yi aldığımda görüntüye hayran oldum(65c825) fakat yazılım çok kötüydü. 7 yıllık webos 3 lg tv çok daha stabildi yani. bugünün parasıyla 50binlik tv donuyordu ve fişi çekmeden kendine gelmiyodu. şuan çok memnunum tv den yazılım görüntü herşey harika.
tek sorunum ps5 te vrr i açınca sangi görüntüde titreme oluyor gibi shuttering dedikleri olay. Bu tv denmi ps5tenmi ara hdmi kablodanmı. çözemedim daha.
Bilgisi olan arkadaşlar yazsın lütfen





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exseri -- 3 Ocak 2024; 11:33:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 ay
Yüzbaşı

bende de 65C825 var ve eski sürümdeyim nasıl en son google tv ye geçebilirim hangi yazılımları indirmem lazım geri kalanı ben hallederim sadece yazılımlar lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @exseri
T
3 ay
Teğmen

Hocam selamlar
Telegramda sormussunuz cevap verilmiş aslında size sanırım kaçırdınız. t615t003 un düşük numaralı bir versiyonunu indirip IMG yükleme prosedürüne gore yükleyebilirsiniz. V503 sürümünden sonraki sürümleri yüklediğinizde sizin TV gibi eski chipsetli tvlerde belirgin bir fark olmadığı raporlanmış(tcl ye iletilen kronik hatalar haric). Sizin yerinizde olsam 503 ü yükleyip bakardim sıkıntı yoksa diğer versiyonları denemezdim.
Lütfen yüklemenizi kendi arastirmanizi yaparak ve riskinizi alarak yapınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sulkoc
S
3 ay
Yüzbaşı

Teşekkürler hocam ben gerekli işlemleri orada anlatıldığı ve sizin de dediğiniz şekilde yaparak V599 son sürüme geçtim bence tv eskiye göre biraz daha iyi oldu ve menüsü de aslında benim beklentim daha çok kullanım kolaylığı ve tkgs gelmesi idi tcl neden kendi güncellemeleri ile tkgs i bile koymadı anlamadım. neyse hallettik ve mutluyuz teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @TirelessMidfielder
U
2 ay
Teğmen

V603 OTA firmware dün yayınlanmış





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownmesenger -- 23 Şubat 2024; 13:59:50 >

U
2 ay
Teğmen

Torrentten indirip tv de izlediğiniz dolby vision h265 filmlerde titreme sorun yaşayan varsa şu eklentiyi kullanıp düzeltebilirsiniz.
https://forum.doom9.org/showthread.php?t=183479



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.