Arkadaşlar icloud yedeklemesi yaptım. Başka bir cihaz alacağım. Bu yedeklemede safari,chrome vs açılmış mail hesapları, üyelikler vs yedekleniyor mu? Çoğunun şifresini bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Adam ne güzel sormuş kimse sallamamış yarın telefonu garantiye vereceğim daha önceki tecrübelerimden icloud yedeğinin Yeterli olmadığını hatırlıyorum örneğin whatsapp ses kayıtları ve fotoğraflar görünmüyordu 5gb alan bunlar için yeterli değil haliyle telefonu yedeklemeden önce ekstra ne yapılabilir merak ediyorum?
iCloud’dan alan satın alıp yedeklemenizi yapabilirsiniz, iCloud ayarlarından hangi yedeklemeler açık kontrol ederseniz eğer bütün verilerinizi sağlıklı bir şekilde yedekleyebilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >