Tamamdır incelesinler baksınlar nasıl bir çözüm bulunabilir. Dediğim gibi manual ayara broadcom izin vermiyor olması mümkün. Ama cihaz default olarak daha düşük SNR ile daha yüksek hız oluşturulabiliyor mu ona bakabilirler.
Bildiğiniz üzere 7nin altında SNR değerleri pek tavsiye edilmez, sanırım sizin hattınız 7nin altında değerlerde yüksek hız ve kararlılığı kaldırabiliyor.
Testlere gelicek olursak mesela benim evdeki hatta, farklı marka ve başka Asus modelde benzer max hız alınıyor manuel ayar yapmadan. Saha testlerindeki kıstas da buydu zaten, her altyapı için max kararlılık,max hız!
Henüz fırından yeni çıktı cihaz, bildirimleriniz sonrası geri dönüş ve düzenlemeler için çalışacaktır yurt dışı Ar-Ge ekibi.
bu arada bu resimdeki gibi log gönderirken sarı dünya yanıp söndü değil mi ?
160 mhz de aynı oda içinde 2.4 gbit bağlantı alıyorum fakat yan odaya gidince çekim düşüyor telefonlar vs bağlantı kopuyor. Wireless için akıllı bağlantı hakkında detaylı bir bilgi lazım bana. 5 ghz koptuğunda 2.4 ghz e geçip devam etsin gibi. Ama tekrar modemin yanına geldiğimde 5 ghz e geçermi ondanda emin değilim.
< Resime gitmek için tıklayın > hocam bu nasıl bir sürüm benim hat zayıflamamı 2 kat gösteriyor hem ac68uda 6.1 de hemde keeneticte 6.1 ama bunda 13db snr de 8.3 e sabit 100 mbps paketimin 72 mpbs kullanabiliyorum ping de +7 ms fazla şimdilik hayal kırıklığı yarattı ama yazılımla çözülür sanırım < Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 30 Nisan 2021; 0:33:40 >
Öncedende yazdım senin sorun modemde degil. ben şuan cod coldwar da 7 pingle yag gibi akıyor oyun. hattında bir sorun var. 80-100 pingler normal degil operatörünü ara kesinlikle bir arıza var. ben olsam ki telekom ttnet kullanıyorum çoktan servis ekip getirtmiştim.
Alıntıları Göster
Hocam eskisi gibi olmasa da 22 yıldır oyun oynarım öyle bir ping görmedim saha dolabının içinde mi yaşıyorsunuz ve yahut private server mi açtınız. :)
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @hey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truecupper -- 29 Nisan 2021; 22:43:18 >
Bu mesaja 4 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Drahmizm
hocam bu nasıl bir sürüm benim hat zayıflamamı 2 kat gösteriyor hem ac68uda 6.1 de hemde keeneticte 6.1 ama bunda 13db snr de 8.3 e sabit 100 mbps paketimin 72 mpbs kullanabiliyorum ping de +7 ms fazla şimdilik hayal kırıklığı yarattı ama yazılımla çözülür sanırım
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet0864 -- 30 Nisan 2021; 0:33:40 >
Bu mesajda bahsedilenler: @Drahmizm
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >