Akpliler bile inanmıyor aslında kendi partilerine, bu partiden bir cacık olmayacağını iyi biliyorlar, ülkenin bir pislik çukuruna dönüştüğünün onlar da farkında.
Ama hepsinin bir göbek bağı, torpili, maddi kazancı, üyeliği vs. var AKP den.
O yüzden salağa yatıyorlar hepsi, bu forumda bile var 3, 4 tane yurt dışına koysan bunları zincirini kırmış köpek gibi kaçarlar arkalarına bile bakmazlar
3 günlük dünya bugün yer içerler yarın hesap verirler. Bu sefer çok daha kötü olur. Buraya yazıyorum gelecek herhangi bir parti bunlarin hesabını sormazsa ondan da sorarlar. Halk o derece ezildi, yoksul bırakıldı.
Parti sistemi tamda anlattığın gibi birşey. Her parti çıkarları uğruna birleşmiş insanlar. AKP böylede diğerleri farklımı sanıyorsun. Çevremdeki bütün chp liler belediyeye iş için başvurdu.
Bizde ne oluyo? Saray yapmaya devam. Hani şu meşhur diyanetin sarayını diyorum
Verdiğin örnek sana patladı. Algı yok ki algı kasalım dostum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @kerimcem