Sağolun. Cat6 utp kablo aldım. Kanalın başından biraz giriyor ama sonra devam etmiyor. Başka kanaldan aynı kabloyu yanyana geçirmişler. Ben nerede yanlış yapıyorum.
Kabloyu öylece iterek geçiremezsiniz. Önden plastik susta salıp diğer uçtan çıkardıktan sonra ucuna çekeceğiniz kabloyu bağlayıp geri çekerek geçirebilirsiniz. Bir diğer yol ise şu an tesisatın içindeki kablonun ucuna hem anten hem de cat6 kabloyu bağlayarak çekmek. Ancak bu işler tek kişilik bir iş diyemeyiz. Biri kabloyu bir uçtan çekerken, başka biri de diğer uçtan kabloyu iteklemesi gerekir. Tabii ki de bunları yapabilmek için kablo kanalında tüm bu kablolar için yeterince yer olması gerekli.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >