Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
963
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asus TUF vs Monster Tulpar
H
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar.

https://www.epey.com/laptop/karsilastir/628745-654364/asus-tuf-gaming-a15-fa506iu-hn163_monster-tulpar-t7-v20-3/

Linkde bahsedilen iki laptop arasında kaldım. Asus ryzen 9 kullanıyor. Monster Intel 10. Tekli çekirdekte %5 daha iyi sonuç veriyor Intel. Çoklu çekirdekte %30-40 ryzen önde. Monster 17.3 inç. Asus TUF 16.3. Monsterin ekran kartı FPS testlerinde %15-20 arasında Asus TUF un ekran kartından daha iyi.

Siz olsaydınız hangisini alırdınız. Birinin işlemci %30 fark ediyor. Diğerinin ekran kartını %15 fark ediyor. Biri 16.3 diğeri 17.3 inç değerlere sahip.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ç
4 yıl
Çavuş

3060 var 17.inc ekran asusun fiyat jac bilmiyorum ama monster deler geçer



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

V
4 yıl
Çavuş

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.