Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
258
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayarım ısıdan Dolayı Kapanıyor
B
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba Elimde Casper Marka Bi yaklaşık 3 senelik Notebook var Bu aralar Kendi Kendine Kapanıyor ısıdan dolayı olduğunu tahmin ediyorum Laptopun Termal Macunu Hala Yeni Ve Fan bakımıda yapılmasına rağmen Oyunlarda Bilgisayar ya kasıyor ya da kapanıyor Bilgisayarı açtığımdada Hafif bir programda veya Boşta 60 derece bile olduğunu görebiliyorum çok ani ısı değişimleri oluyor Ve Bilgisayara 3 kere format attım sorun hala devam ediyor Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim İyi Günler :)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmcicek -- 7 Mart 2021; 23:0:43 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.