Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
666
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bilgisayara xp kurma
O
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba yeni bilgisayar aldım eskiye babam istiyo is yapacakmis ama xp istiyor babam nasıl kurucu usbim var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Teğmen

Şimdi rufus adlı bir program var windows xp nin iso formatında olan dosyası var iso disk cd dosyalarında genellikle kullanılır işte o dosyayı indirdikden sonra flash ı tak rufus u aç iso yu seç diyecek indirdiğin yeri seç sonra dosya biçimi olarak ntfs yap ve mbr ı seç yazdır a bas ama unutma ki flash ı biçimlendireceği için içindeki dosyalar gidecek dosyaların varsa yedeğini al sonra biçimledirme bittikden sonra pc yi yeniden başlat f2 veya del gibi tuşlar olur genel de bios a gir boot sekmesinden flashı en üste al yada ilk seçenek olarak usb yi seç ayarlayı kaydet diyip çık sonra format başlayacak bu kadar basit takıldığın yerde sorabilirsin iyi günler



Y
3 yıl
Yüzbaşı

Windows XP kurmanızı pek tavsiye etmem. Çünkü güvenlik açısından fazla savunmasız bir işletim sistemidir. Eğer sisteminiz iyiyse, Win.7 ya da 8'i kurmanızı öneririm.



G
3 yıl
Yüzbaşı

Eskileri yad etmektir. Ben başka bir anlamını göremiyorum açıkcası.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.