Eleman konusunda bir standart olmadigi icin kurumsallikta bos bence. Firma adindansa bulunulan il-ilce olaraktan tavsiye daha saglikli. Kurumsal firmalarin tek avantaji kirk dereden su getirdikten sonra yinede haksiz cikarlarsa expertiz ucretini iade ederler okadar.
Hazır konu güncellenmişken yazayım, Tarcanlar Ekspertiz'in artık İstanbul Ümraniye'de şubesi var. İstanbul Anadolu yakası için güzel bir gelişme oldu bu.
Valla arkaşlar hepsinde yaptırdım expertiz ama ipeklerotoexpertiz bir başka kardeşim adamlar o kadar ince bakıyo ki ne var ne yok hepsini çıkarıyorlar çok titizler çok dürüst buluyorum onları araba alacak arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim ben galericiyim genelde galericiler anlaşmalı olur ama biz aldığımızda ipeklerotoexpertize götürüyoruz kümseyi kandırmıyolar arabada ne varsa onu size söylüyolar ben ipeklerotoekspertizin üstüne tanımıyorum istanbulun en iyisi diye bilirim.
-otorapor veya ümran ekspertizleri oneririm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >