Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
219
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acer’dan fonksiyonel iki tam kablosuz kulaklık
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Acer’dan fonksiyonel iki tam kablosuz kulaklık



Tam kablosuz kulaklık sınıfında yaşanan sıkı rekabet oyuncuları da farklı çözümler bulmaya itiyor. Acer bu hafta entegre şarj kabloları ile kolaylık sağlayan iki yeni tam kablosuz kulaklık modelini tanıttı.



Acer GAHR11 ve GAHR10



Acer GAHR11 tam kablosuz kulaklık modelinde 8mm dinamik sürücüler kullanılırken Bluetooth 5.1 üzerinden bağlantı kuruluyor. AptX vey LDAC gibi gelişmiş teknolojiler yer almazken sadece tek bir cihaza bağlanabiliyor.



Ayrıca Bkz."Cyberpunk 2077, 8 yıl önce duyurulmasına rağmen yalnızca 4 yıldır geliştiriliyordu"



Şarj kutusunda ise USB Tip-C ve USB Tip-A entegre çıkışlar mevcut. Böylece hızlı bir şekilde enerji kaynağına takabiliyorsunuz. Kutu içerisinde şarj durumunu gösteren bir LED ekran da yer alıyor.



Acer’dan fonksiyonel iki tam kablosuz kulaklık



Acer GAHR10 kulaklık modeli de aynı özelliklere sahip. Sadece kutuda USB Tip-A kablosu entegre. USB Tip-C için ise bir port yer alıyor. Bu iki kulaklığın fiyatı yaklaşık olarak 35$ seviyesinde.



Acer ayrıca Gateway yan markası altında da GAHR12 kulaklık modelini satacak. 9mm sürücü, Bluetooth 5.0 bağlantı, USB Tip-C girişi şeklinde özellikleri olan bu kulaklık da 48$ üzerinden satılacak.



Acer’dan fonksiyonel iki tam kablosuz kulaklık




Kaynak:https://www.gsmarena.com/acer_unveils_a_trio_of_tws_headsets_two_of_which_have_builtin_charging_cables-news-47285.php

 Haberi Portalda Gör

M
3 yıl
Çavuş

Kaşe basma aletine benziyor kutusu




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.