Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
NetSpeed vdsl portu yok
V
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık Türk Telekom adsl paketimin tahattünün bitmesinin ardından NetSpeed'in vdsl bir tarifesine geçmek için başvuru yaptım. Başvurmadan önce hem NetSpeed'in hemde Türk Telekom'dan altyapı sorguladım ve vdsl ile 60 mbps'ye kadar hız alabileceğimi gördüm. NetSpeed'i aradığımda aynı şekilde vdsl portu olduğu ve 60 mbps'ye kadar hız alabileceğim söylendi. Bunun ardından bende Türk Telekom'dan NetSpeed'e geçmeye karar verdim ve işlemleri başlattım.

Bugün gelen mesajda ise boş vdsl portu olmadığı ve bana adsl paketi tanımladıkları yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana boş port olmadığını ve bunun onların değil Türk Telekomun sorunu olduğunu söylediler. Ardından Türk Telekom'dan altyapı sorgulaması yaptığımda sadece adsl hizmetinden yararlanabileceğimi gördüm. Ne olduysa bir günde adresimde ki vdsl portu yok oldu. Bu durumda Türk Telekom'a gidip port başvurusu yapsam geri dönüş alabilir miyim ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virts -- 18 Ocak 2021; 10:32:46 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

Türk telekom kullanacaksanız size vdsl port tahsis edilir. aksi durumda başka servis sağlayıcıları için türk telekom değil vdsl , normal port bile açmaz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.