Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
408
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cpanel'e sağlam alternatif arayanlar gelsin
G
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Cpanel 2021'de yine zamlanacak. Hosting yöneticisi olanlar her sene gelen zamlardan artık bıktılar. Ancak sağlam ücretsiz bir alternatifte olmadığı için ya crackli kullanıyorlar yada Plesk kullanıyorlar. Almanlar güzel bir panel yapmışlar üstelik ücretsiz.Türkçe desteğide var.

Panelin ismi : KeyHelp

KeyHelp® ile, Linux sunucunuz için (Ubuntu ve Debian için) çok popüler bir yönetim aracıdır.KeyHelp®’in yönetim arayüzü son derece kullanıcı dostu ve nettir. Fazla teknik bilgiye sahip olmasanız bile, basit kullanıcı arayüzü ve menü tasarımı sayesinde çok çeşitli işlevlerden tam olarak yararlanabilirsiniz. Kod bilgisi olmadan ve işletim sistemi bilgisi olmadan web sunucunuzu yönetin
Temel koşullar Lisanssız dağıtım: Keyhelp tamamen ücretsiz. Kolay kurulum domain sayısı kısıtlaması yok: KeyHelp® ile sınırsız sayıda etki alanını yönetin .Türkçe dil seçeneği bulunuyor. Ubuntu ve Debian’ı destekler
E-Posta Yönetimi
E-posta yazılımı Roundcube’dur.
Domain Yönetimi
Sizin için çeşitli seçenekler mevcuttur: Domainleri alt-domainlerle genişletin ve domainlerinizi SSL sertifikalarıyla koruyun veya özel DNS ayarları oluşturun.
Kullanıcı yönetimi
KeyHelp® ile istediğiniz sayıda kullanıcı oluşturabilir ve yönetebilirsiniz. Onlara sunucunuz üzerinde bireysel kaynaklar ve izinler atayın (bellek, kullanılabilir e-posta adreslerinin sayısı, PHP ayarları ve daha fazlası). Ayrıca, KeyHelp® kurulumunuzu birlikte yönetmek için ek yönetici hesapları oluşturabilirsiniz.
Demo
KeyHelp
Yönetici kılavuzu
Son kullanıcı kılavuzu


İşletim sistemi: Ubuntu LTS veya Debian
Bellek: En az 1 GB RAM
Mimari: 64 bit işletim sistemi
Kurulum, kurulu / yapılandırılmış yazılım içermeyen temiz bir sistemde (minimum görüntü) gerçekleştirilmelidir.


Türkçe kurulum: https://teknoloji.in/keyhelp-kurulumu//



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.