Arkadaşlar pandemiden önce bir kaç dolgu yaptırmıştım sonra araya pandemi girdiği için öyle kaldı. Bu pandemi boyunca çürük bir dişim iyice ilerledi ve oyuk oluşturdu adeta. Bu pandemi bitecek gibi değil devlette de randevu denk gelince gözü kararttım ve hastaneye gittim. Beni hasta kayıt görevlisi geri çevirdi devlet malzeme göndermiyor acil olmadıkça işlem yapmıyoruz diye zaten diş katı bomboştu.
Bende Medipol diş Hastanesi'ne randevu aldım oraya gideceğim yarın ön muayene yapıp fiyatlandırma yapacaklarmış. Özeller de ortalama ne kadara yapılıyor dolgu ücreti ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu pandemi boyunca çürük bir dişim iyice ilerledi ve oyuk oluşturdu adeta. Bu pandemi bitecek gibi değil devlette de randevu denk gelince gözü kararttım ve hastaneye gittim. Beni hasta kayıt görevlisi geri çevirdi devlet malzeme göndermiyor acil olmadıkça işlem yapmıyoruz diye zaten diş katı bomboştu.
Bende Medipol diş Hastanesi'ne randevu aldım oraya gideceğim yarın ön muayene yapıp fiyatlandırma yapacaklarmış.
Özeller de ortalama ne kadara yapılıyor dolgu ücreti ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >