Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
295
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Mecool M8s Plus Uydu sorunu
F
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Meraba arkadaşlar, ben yeni Mecool M8s Plus DVB-S2 cihazını aldım. Android uygulamaları gayet iyi çalışiyor. Wifi sorunu çok iyi ama Dvb-S2 uydu HD kanallarda kasılmalar oluyor. Görüntü çözünürlüğünü değişip1080i-50 ghz yaptım yine aynıdır. Bunun için ayrı ne yapa bilirim? Uygulamayı güncellemek istedim olmadı maalesef son versiyon. Bu sorunu nasil aradan kaldıra bilirim? Bu cihaz için ayrı bir DTV uygulaması varmı? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Her kese şimdiden teşekkürler. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

4 GB bellekli versiyonu olan Mecool K7 için yazılım verildi, DTV uygulaması da güncellendi. O cihazı kullanan birileri son durumu paylaşsa iyi olurdu.

Ama bu cihaz için yazılım yok. Ayrı bir DTV uygulaması yok.

Cihazın HD kanallarda bile kasılması çok anormal bir durum olmuş. Kullandığınız TV modeli, HDMI kablo, uydu sinyal seviyeleri gibi birçok etkeni hesaba katmanız lazım şu durumda.

Bu cihazda HD'lerde hiçbir donma, takılma, tekleme görmedim, sadece 4K'larda oldu.



C
4 yıl
Yarbay

merhaba nereden satın aldınız?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.