Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1513
Cevap
50669
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Yüklenmiyor V2 FTTH sözü veren TT sözünde 4.kez durmadı | SO'dan tarlaya fiber bize biber (77. sayfa)
A
10 ay (454 mesaj)
Yüzbaşı

Kanaldan kasıtları neymiş hocam? Fiber kablonun geçeceği kanal mı?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @krkmz1666
K
10 ay (48981 mesaj)
Yarbay

Aynen kazı yapacaklarmış tekrardan
Kabin apt altında oraya kadar fiber geliyor ama
Tekrar ayrı çekeceklerdir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @atınki
W
9 ay (49 mesaj)
Onbaşı

Bana tbmm den yanıt geldi btk'nın işletmeciye fiber dönüşüm yap emri verme yetkisi olmadıgından dosya kapanmış şimdi 14 gün milletvekili itiraz sürecine girdi 19 unda sisteme düşecek tüm evraklarla birlikte kdk'ya başvuracağım oradan tavsiye alırsam bir nebze ilerleme olabilir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rocky_balbao
R
9 ay (7665 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

bana dönüş olmadı daha

btk telekomun yan kuruluşu gibi zaten oradan olumlu bir dönüş alamazsın geçmişte yöneticileri bile aynıydı


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @weeba.
W
9 ay (49 mesaj)
Onbaşı

kdk veya tbmm'den cevap geldi mi hocam?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rocky_balbao
R
8 ay (7665 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

hayır gelmedi fiber geleceğini sanmıyorum kasımın sonuna doğru so 2 sokak ötede fiber çalışmasını sonlandırdı

yani telekomda turkcellde bizi insandan saymıyor




Bu mesajda bahsedilenler: @weeba.
R
8 ay (7665 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

az önce geldi

 hizmet numaralı internet aboneliğinize ait şikayetinize istinaden teknik ekiplerimiz tarafından yapılan kontroller neticesinde; saha dolabı ve bina içi ankastre kutusuna kadar olan kısımda internet hizmetinin abonelik sözleşmeniz kapsamında taahhüt edilen sınırlar içerisinde sorunsuz olarak verilebildiği tespit edilmiş olup paketinize tanımlı hız profilinde kesintisiz erişim K sağladığınız anlaşılmıştır. İnternet erişim hizmetinden yaralandığınız lokasyonda Fibernet (H) hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda Fibernet (H) hizmetine ait altyapının bulunmadığı anlaşılmıştır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Saygılarımızla." şeklindedir. Ayrıca, başvurucunun konu ile iligli TŞYS'de oluşturduğu birçok şikayetine TTNET'ten benzer şekilde cevaplar verilmiştir.” Gereği Düşünüldü: Dilekçe ve ilgili İdarenin cevabi yazılarının incelenmesi neticesinde, İdarece tarafından beyan olunan işbu açıklamalar karşısında, 3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun ile TBMM İçtüzüğü’nün 116’ncı maddesi uyarınca dilekçe hakkında Komisyonumuzca başka bir işlem yapılamayacağına karar verildi.

altından sadece sermaye için adalet ve kalkınma partisi mv imzaları vardı


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @weeba.
W
8 ay (49 mesaj)
Onbaşı

Tüm bu evraklarla birlikte kdk'ya başvursan tavsiye alırsın bence ancak tavsiye kararının daha dinlendiğini görmedim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @rocky_balbao
R
8 ay (7665 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

sadece sermaye için adalet ve kalkınma partisi varken birşey olacağını sanmam


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @weeba.
I
8 ay (73 mesaj)
Çavuş

hocam artık uğraşmaya değmez bence en iyisi starlink beklemek olacak gibi btk dahil heryere yazdım cimer açıkkapı hiçbirşey çıkmadı sadece geçiştirip duruyorlar




Bu mesajda bahsedilenler: @rocky_balbao
R
3 ay (7665 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

bir 6 ay geçti sonuç sıfır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.