philips tarafından 2020 de çıkarılan saphi işletim sistemine sahip 4k uhd smart televizyonu. bir iki teknoloji sayfasının youtube da sponsor videosu dışında incelemesi yok. hal böyle olunca 3 günlük kullanıcı deneyimimi insanlığa sunuyorum..
55 inç modelini 3 gündür kullanıyorum. daha önce samsung mu7000 kullanıyordum.
* samsung dan sonra çok yavaş geldi kanal geçişleri 4 sn falan sürüyor. arayüz ilk günler daha yavaştı kullandıkça sanki açıldı ya da ben alıştım. * web tarayıcısı çok kötü. video oynatamadım hiç. * servis rastgele kanal ayarladı gitti görüntü kalitesi tam bir faciaydı. 1 günlük uğraş ve ince ayar sonrası gayet güzel görüntüsü. * ses kalitesi güzel beğendim. ambilight ile evi disco yapabilirsiniz. * ambilight tam bir efsane sırf onun için philips aldım. özellikle gece netflix izlemek şahane. * ps4 ile oyun oynadım görüntü otomatik hdr ayarlıyor o da güzel.
ben android model olan 7304 almak için gitmiştim ama kalmadığı için bunu aldım pişman miyim hayır sadece kanal geçişleri daha iyi olabilirdi ama o da alışacak bişey samsung da 3 sn bunda 4 oldu. genel olarak şu an memnunum. düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
43 pus 7805 modelinde zero 4k uydu alıcısı ile kullanan var mı yada 8505 serisinde zero 4k uydu alıcısı kullanan var mı ? bir arkadaş internette belirtmiş, zero 4k uydu alıcısı kullandığını uydu alıcısında çözünürlük 1080 yapınca normal ama 2160 yapınca daha iyi olacağına görüntü daha kötü oluyormuş , bu konuda bilgisi olan var mı ?
43 pus7805 gittigidiyorda 3,650 tl ye kadar inmiş bu site tv almak için nasıl sizce güvenilir mi ? son zamanlarda fiyatın az da olsa düşmesi sizce doların düşmesiyle ilgili mi ? tv lerin genelde yaz aylarında fiyatı kışa göre düşer mi ?
55 inç modelini 3 gündür kullanıyorum. daha önce samsung mu7000 kullanıyordum.
* samsung dan sonra çok yavaş geldi kanal geçişleri 4 sn falan sürüyor. arayüz ilk günler daha yavaştı kullandıkça sanki açıldı ya da ben alıştım.
* web tarayıcısı çok kötü. video oynatamadım hiç.
* servis rastgele kanal ayarladı gitti görüntü kalitesi tam bir faciaydı. 1 günlük uğraş ve ince ayar sonrası gayet güzel görüntüsü.
* ses kalitesi güzel beğendim. ambilight ile evi disco yapabilirsiniz.
* ambilight tam bir efsane sırf onun için philips aldım. özellikle gece netflix izlemek şahane.
* ps4 ile oyun oynadım görüntü otomatik hdr ayarlıyor o da güzel.
ben android model olan 7304 almak için gitmiştim ama kalmadığı için bunu aldım pişman miyim hayır sadece kanal geçişleri daha iyi olabilirdi ama o da alışacak bişey samsung da 3 sn bunda 4 oldu. genel olarak şu an memnunum. düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturku -- 13 Eylül 2020; 2:33:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >