Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
151
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fotoğraf makinesi çantası incelemesi (eye 6616)
M
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Fujifilm fotoğraf makinesi aldıktan sonra eksikler ortaya çıktı ve zaman içerisinde hepsini tamamladım sayılır. En son eksiğim fotoğraf makinesi çantasıydı. Piyasada satılan bele takılan ufak çantalar bazı malzemeleri taşımak için baya küçük kalırken diğerleri de aşırı büyük ya da geniş. 1 ay boyunca milyon tane çantaya bakmışımdır içinden çıkamadım ve en sonunda eye 6616 fotoğraf makinesi çantasını almaya karar verdim. Sırt çantası şeklinde fakat büyük sayılmaz tabii ki küçük de değil. Yine de üreticiler burayı okuyorlarsa, orta boy ve küçük boy çantaların arasında bir model üretirlerse çok süper olur.
Feedback mı yapalım?
aldığım çantanın video incelemesini yaptım ve sizlerle paylaşıyorum çünkü iyi bir çanta çıktı. 220 tl gibi bir fiyattan aldım. Pdx markası adı altında da satılıyor. Bütün her şeyi içine alacak kadar geniş ve güzel koruma sağlıyor. Cırt cırt kısımları belki kullanıma bağlı zamanla yırtılabilir. Bu da eksi yönü ancak bir kere ayarlayınca fazla kullanılmazsa uzun ömürlü olabilir.

Videoyu izlemek için tıklayınız

boyutları
24 cm en
42 cm boy
14 cm yan kalınlık
İç Kaplama: Astar
İç Bölme: 7 adet cırtlı ayraçla istediğiniz boyutta bölme ve bölüm yaratabilirsiniz. dış kısmında 2 adet fileli fermuarlı bölme mevcuttur. su geçirmez de deniyor ancak test etmedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 7 Eylül 2020; 21:53:43 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.