Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1284
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Minecraft PE Köylüler Çoğalmıyor
B
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Minecraftta bir köy buldum ve orada yaşamaya başladım. Zombiler köylüleri öldürdüğü zaman köylüler çoğalıyordu ama bir anda durdular ve köyde sadece 3 tane köylü kaldı. Ayrıca bir tanesi işsiz ve hiç iş almıyor. Acaba nedeni nedir?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

D
3 yıl
Yüzbaşı

Yeni güncellemelerle artık vaziyet böyle. İşsizi bir yere kapatın ve anvil, kürsü vs. (hangi mesleği istiyorsanız) koyun. Bir süre sonra o mesleğe başlayacaktır. Kaba davranmayın ki fiyatları yükseltmesin.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tüm sorularımın cevabını öğrendim. Köylülerin çoğalması için onlara ekmek vermem gerekiyormuş. Diğer köylü ise hiç iş almayan bir köylüye dönüşmüş.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @denile
J
2 yıl
Er

Ben de baktım köylüleri çoğaltmak için ekmek gerekiyormuş, aynı zamanda meslek edinebilmeleri için her mesleğe özel craft yapılması lazım. Zaten hemen sahipleniyorlar ve eğer yanlışlıkla vurursanız sizinle pahalı bir şekilde takas işlemleri gerçekleştiriyorlar ama tabi ki de kalıcı olmuyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.