Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1233
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aca Academy adlı firmadan saç ekimi sertifikası alan var mı ?
D
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar ben pratisyen hekimim, 2018 yılında aca akademi gamze menteşoğlu isimli firmadan botoks dolgu ve saç ekimi eğitimleri aldım yurt dışında çalışmak istediğim için bu akademiyi aradığımda yardımcı oldular fakat bana sertifika geçerli dediler, akademi güvenilir bir yere benzemiyordu doktor kendi muayenehanesinde eğitim veriyordu bir binayı klinik yapmışlar orada eğitim veriyorlardı her neyse biz aldık diğer kursiyerlerle eğitimi yurtdışına çıktım fakat her yerde bu sertifikanın geçerli olmadığını söylediler. Bir kaç doktor arkadaşımla konuştuğumda aca akademi adlı firmanın hiç bir yetkisi olmadığını azerbeycanda göstermelik bir ofis tuttuklarını buna dayanarak uluslararası olduklarını iddia ediyorlarmış. Youtube da araştırdığımda doktoru sonuç hüsran oldu.

tüm planlarım suya düştü doktor gamze hanım öyle bir inandırıcı konuşuyordu ki tek kurum biziz vesaire diyerek bizi inandırdı. Apostil tasdik bile edemedik sertifika ve verdiğim para çöpe gitti.

aca academy firmasından şikayetçi olacağım ve aranızda bu firmadan eğitim alanlar varsa bana destek verirlerse sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drley23 -- 31 Temmuz 2021; 5:7:15 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.