Selamlar arkadaşlar, Linuxta oldukça yeniyim. Manjaro dualboot uefi olarak kurdum dizüstü bilgisayarıma. Her şey güzel çalışıyor bir sıkıntı yok ancak bazen grub ekranında manjaroyu sectikten sonra siyah ekranda kalıyor. Her zaman olmuyor bazen oluyor, nedenini de bilmiyorum mecbur güç tuşuyla zorla kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor. Sinir bozucu bir durum. Temiz kurulum yaptım düzelmedi. Kernelin lts sürümünü geçtim o da düzeltmedi. İngilizce forumlarda çözüm aradım ama bir süre sonra kafam almadı yazılanları, anlamadığım çok şey var. Ctrl+alt+f2 yapip tty uçbirime de ulaşamıyorum. Çözümü var mı? Asus laptop kullanıyorum, optimus 1050Ti ve intel var. Nonfree sürücüler yüklü. İlgilenenlere teşekkür ederim.
Hocam sorunun grub ile alakası olduğunu sanmıyorum, laptop optimus olduğundan dolayı sıkıntı olabilir diye okumuştum. Ama hiçbir çözüm bulamazsam denerim tabii teşekkür ederim hocam
Linuxta oldukça yeniyim. Manjaro dualboot uefi olarak kurdum dizüstü bilgisayarıma. Her şey güzel çalışıyor bir sıkıntı yok ancak bazen grub ekranında manjaroyu sectikten sonra siyah ekranda kalıyor. Her zaman olmuyor bazen oluyor, nedenini de bilmiyorum mecbur güç tuşuyla zorla kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor. Sinir bozucu bir durum. Temiz kurulum yaptım düzelmedi. Kernelin lts sürümünü geçtim o da düzeltmedi. İngilizce forumlarda çözüm aradım ama bir süre sonra kafam almadı yazılanları, anlamadığım çok şey var. Ctrl+alt+f2 yapip tty uçbirime de ulaşamıyorum. Çözümü var mı? Asus laptop kullanıyorum, optimus 1050Ti ve intel var. Nonfree sürücüler yüklü. İlgilenenlere teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >