Arama butonu
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
 Sonuçları gör
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir, 3 mobil kullanıcı
101341
Cevap
2384554
Tıklama
30
Öne Çıkarma
Cevap: 🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4710. sayfa)
D
5 yıl
Binbaşı

İnternet dünyasında ve sosyal medyada kimse birbirini tanımıyor. Yüzyüze konuşmuyor. Böyle emin konuşan ve yargılayan insanlara tav olurum. Emin ol empati yaparım. Çabamda vardır. Bu dönemde empati yapmak herkesin harcı değildir. Yapmak da istemez. Her sene hep Gönüllüleri destekler ve sempati duyardım. Maalesef bu sene Yasin ve Evrim yüzünden hem gönüllülerden hemde survivordan soğuttu. Kalbinde ve aklında olan diline vurmalı insanın diyorsun da ama bir insanın vicdanıda olması gerektiğini düşünüyorum. Elifin sinsi bir insan olduğunu zannetmiyorum. Parviz olayında takım yanlış manipülasyona tepki olarak hareket ettiğini düşünüyorum. Parviz olayı onun sinsi olduğunu göstermez. Orda sinsiliği hakedecek en son insan elifdir. Ayrıca ordaki bütün yarışmacılara sor. Hepsi Elifi hep över ve sever. Onla ilgili olumsuz bir laf duyamazsın. Buna Evrimde doğrular. Senle ortak olduğumuz olgu bu sene bütün yarışmacıların çöp ve samimiyetsiz olduğu konusunda hemfikiriz. Bunu ben en baştan da söyledim.Ama son günlerde değişmeyen ve kavgaya karışmayan bir tek Elifdir. Ama genelde bu tarz insanlar şampiyon olmaz. Ayrıca Barışı bu kadar parlatan ve yükselten de ordaki hem ünlüler hemde gönüllülerdeki yarışmacılardır.Barışın suçlancak fazla birşey bulamazsınız. Burda Barışın hep oynadığını ve rol kestiğini zannetmiyorum. Ha derseniz ona yapılan saçma eylemlere karşı tepki olarak oda bunu kullanmıştır. Bunada birşey diyemem. Tartışılır. Ama nereye giderseniz gidin bu heryerde olan bir sonuçtur. Evrimde dahil olmak üzere herkes barışın ekmeğine yağ sürüyorlar. Bu kadar basit.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @blackflower
B
5 yıl
Teğmen

Barışın oynadığını görmemek için kör olmak lazım. Çok kötü bir oyuncu. Kendi ağzınla diyorsun zaten mağdur oyu alıyor aklı sıra. Arkasından dedikodusunu yapıp oyunda sırf eline çakmayacağını bilip linçlensin diye elini uzatan biri. Bunun basit bir durum olduğunu düşünmüyorum. Hala bu ucuz numaraları yiyen insanlar olduğu içinde üzülüyorum açıkçası. Elif konusunda düşüncelerim değişmez evrim onun için iyi şeyler söylerken barışlarla evrim çekiştirdiği geldi aklıma çok sessiz sakin yürütüyor işi. Böyle emin konuşan insanlara tav olurum diyorsun ama söylediği birkaç lafından evrime vicdansız yaftasını yapıştırmışsın ilginç. Yasin ve evrimi bir arada tutman bile bir tezat. Yarışmanın başından beri evrime mobing uygulayan biri bu yasin. Yasinden en zarar gören kişi evrim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ducatine
B
5 yıl
Teğmen

Siz zaten sevmiyorsunuz şimdi kalkıp evrimin savunulacak bir tarafı kalmadı demeyin bari. Gerekirse onu destekleyenleri der.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dürüstİnsan
D
5 yıl
Binbaşı

Bu yazından sonra senle boşuna konuştuğumu anladım. Ayrıca fanboy olduğundan emin oldum. Herhalde yazdıklarımı önyargılı okuyorsun. Uzatmak istemiyorum. Son defa yazıyorum. Devam etmek istersen özelden yazarsın. Ayrıca beni haklı çıkardın. Teşekkür ederim.

Şimdi konuyu saptırma istersen benim laflarımı bir yerlere çekme. Eğer bir insanın iyi kötü her türlü pisliği olduğu gibi dışarıya çıkmasını normal karşılıyorken, benimde en azından vicdan muhakemesi yapmasını, ağzından çıkanların kulağını duymasını ve tartmasını denmesini normal karşılamak gerekiyor. Ayrıca bak ben yeri geldikçe barışıda gömerim, elifide gömerim hepsini, hiçbiri babamın oğlu değiller dimi!! Sana da tavsiye ederim.Yazdıklarımı iyi oku Yasin ve Evrimi bir tutmuyorum. Survivordan soğutanlardan dedim. Ayrıca baştan beri yasinle kolkola gezen ve mobbing yapmasına izin veren evrime sitem edeceksin bana değil. Evrime hem bağıran hem söven yasine sonra ben affettim diyen konu benim için kapanmıştır diyen evrimi tutarsızlığına not düşeceksin.




Bu mesajda bahsedilenler: @blackflower
Y
5 yıl
Yarbay

elif ciyiz her daim



G
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: blackflower

İletişim oyunu oynuyorsun ailenle konuşma hakkın olacak belki, takım arkadaşlarından biri gözün kapalıyken engeli bilerek söylemiyor . Nisaya katıldığım tek konu olabilir sen kötü bir insansın yasin. Ama nisaya çok iyiliğin dokundu o ayrı bir konu.

< Resime gitmek için tıklayın >
Şunu görünce istemsizce güldüm. Yasin belli ki, Evrim’i dünkü olay yüzünden cezalandırıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 16 Haziran 2020; 10:16:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
5 yıl
Binbaşı

Son kalan isimler arasında şampiyonluğu hak edenler:
Berkan-Sercan-Nisa-Elif-Cemal Can
Hak etmeyenler: Evrim-Barış (vasat performans)-Yasin ve Ardahan (Ardahan’ın son dönem performansı arttı baya ama hep silik kaldı şampiyon olacak mentalite yok)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Z
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

< Resime gitmek için tıklayın >

Alıntıları Göster
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

Evrim oyunu neden bıraktı Cemal'in 1 tane vardı Evrim'in 4,5 tane vardı yani yüzde 99.9 Cemal kazanacaktı.

Hayır benim anlamadığım Barış oyun seçerken sakatım ben derken,

Cemal kolyesi için ağlarken parkurda bilerek yürürken,

Nisa sayısız oyuna çıkmaz iken, oyunu yarıda bırakırken, atışı bilerek yapmazken, takımı sabote ederken, iron man bileklik için oyunu bırakırken

Nerdeydiniz ?

Orada en delikanlı yarışmacı Evrim'dir.

En numaracı Barış'tır.

Evrim ve Barış'ın arası iyiyken Barış saçma sebeple arayı bozdu Evrim ile. Kendini mağdur gösterdi.

Geçen ki oyunda Evrim'in el çakmayacağını biliyosun kadın zaten yenilince deliriyor, üstüne Barış gibi kötü yarışmacıya yenilirse tam dellenir.

Barış masustan elini uzatıyor. İşte bakın ben elimi uzattım o bana çak yapmadı, yine mağdur oldum. Ühü sms atın bana.

İnşallah şampiyon olamayacaksın Barış ve Nisa.

Survivor'un en kayırılan yarışmacısı Nisa'dır.

Aksini söyleyen yalancıdır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
L
5 yıl
Yarbay

Evrim kötü kalpli,fesat biri böyle destek vermen değişik.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mishakal
T
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: seyfil03

sen ne izliyorsun söyle bana ne olduğunu söyleyeyim sana,

Alıntıları Göster
.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 21 Haziran 2020; 14:5:10 >

S
5 yıl
Yarbay

Eşinden ayrıldı belki ondandır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @The Dictator
S
5 yıl
Yüzbaşı

Dün Yasin, Evrim ve Ardahan arasındaki gerilimi izkerken aklıma geldi. Bu 3 loser nasıl son 9'a kaldı aklım almıyor, psikolojileri gitmiş performans desen yok. Gönüllülerin bi çok ismi şu 3'lüden daha çok kalmayı hakediyodu, hele ünlüler Perviz, Mert, Uğur, Şaziye, Ersin, Aycan, Yunus Emre bunlar elendi de nasıl bu 3losera kaldık cok enteresan.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay

Aynı fikirdeyim hadi Evrim gönüllülerde bayan sayısı azaldı o yüzden kaldı diyelim.Yasin ve Ardahanın son 9 yapması tamamen Acunun ünlüler takımına müdahalesiyle oldu. Düşün ünlüler takımına 5 defa müdahale edildi bu ezikler kalsın diye.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SahteKabadayı
A
5 yıl
Onbaşı

kanka noluyor böyle boşluk bırakarak yılmaz özdil gibi yazınca haklı mı oluyorsun?

anlayana ...

evrim hiçbir zaman hak etmedi malesef. öyle sözde delikanlılığı da :) :) :) bizim milletin bu delikanlı sevme huyunu anlamıyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @Mishakal
S
5 yıl
Yüzbaşı

Çingene yine kudurmuş Bir ara daha böyle yapmıştı eleneceğini düşünüp daha sonradan kadınlar yazılamıyor denilince unutulmuştu yaptıkları bu hafta elenmezse bile haftaya gidici sarı inek
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirinle Beni Sirin Baba -- 16 Haziran 2020; 12:57:0 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Yüzbaşı

Bu evrim evliyse bu hallerini gördükten sonra eşi direkt mahkemede almıştır soluğu, değilse bu saatten sonra aday falan bulması çok zor adama evde cehennem hayatı yaşatır bu zebani kılıklı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Yarbay

ağla



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mishakal