DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Bağlantıları nasıl yapıyorsunuz? "Bass Boost"'u "off" konumuna alın ve de hiç bir cihaz bağlamayın. Eğer hala uğultu var ise donanımsal bir sıkıntı olduğundan ayarlarla giderilemez.
Azaldı üstadım, kısmen de olsa az var. Bağlantım kablosuz... Peki TV kapalıyken subwoofer ın dinlenmeye/kapalı moda alımı için (ışığın kapanması) attığım resimdeki arka ayarı nasıl olması gerekiyor. Teşekkürler 🙏🏻 < Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 3 Haziran 2021; 18:22:57 >
O zaman belli ki devre kartı tarafında bir sıkıntı var. Ya giriş sinyalini algılayıp devreyi açıp kapatan kısımda bir problem ya da girişte sürekli bir ses var ve bu yüzden kapanmıyor. Bu da uzaktan olacak iş değil. Servise götürmeniz lazım.
Merhabalar. Kronik sorun bende de oldu. Harman Kardon Sub 210/230 kullanıyorum. Birden bire güç lambası yanıp sönmeye başladı ve uydulardan ses geldiği halde sub’ dan ses alamamaya başladım. Nerede tamir ettirebilirim. Adana da yaşıyorum. Anlayan birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. Hatta bu haliyle HKTS 9 ve AVR 161 ile birlikte komple satabilirim bile😃 Yeni bir sistem aldım HK yı diğer odada kullanıyordum.
Konuyu hortlatıyorum ama çok kalitesiz bir marka paranızı çöpe atmak istiyorsanız alabilirsiniz. Ben de bu markanın ses sistemini aldım çok geçmeden mekanik aksam hemen arıza yaptı internetten araştırdım bu seride hep bu arıza yaşanıyormuş. Yani kısaca kronik sorunlu bir ürün. Bu markanın hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum.
"Bass Boost"'u "off" konumuna alın ve de hiç bir cihaz bağlamayın. Eğer hala uğultu var ise donanımsal bir sıkıntı olduğundan ayarlarla giderilemez.
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle