Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
228
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wellones/AktifGelir E-Ticaret Hizmetleri
Z
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Wellones/AktifGelir firması olarak her gün işe gidip gelmekten bıkan, patronuna değil kendisine hizmet etmek isteyen, E-Ticareti pasif gelir değil, aktif gelir olarak gören arkadaşlarımızın yanındayız. Amazon FBA ve Online Arbitrage, eBay, Etsy ve Shopify alanında uzmanlaşmış kadromuz ile sizi 0'dan 100 KM hıza çok kısa sürede çıkarmak istiyoruz.

Eğitimlerimiz

-Amazon FBA
-Amazon Online Arbitrage
-eBay Dropshipping
-Etsy
-Shopify

Video ile eğitime tamamen karşıyız. Otomatik para kazanmaktan öte olmadığını düşündüğümüz video eğitimi yerine önceliğimiz yüz yüze eğitimdir. Eğer bu durum mümkün değilse kursu veren kişinin bilgisayarına bağlanılarak ve telefon üzerinden yapılacaktır. Eğitimin belli bir saat sınırlaması yoktur. Kişinin tam olarak öğrendiğine dair bilgi aldığımız taktirde eğitime son verilecektir. Eğitimin sonunda da sizi bırakmıyoruz. Eğitimi alan kişi, eğitimi veren kişiyi 1 ay süresince arayıp veya görüşüp aklına takılan konularda istediği gibi bilgi alabilecektir.

Çözümlerimiz

-Amazon Suspend'lerinin çözülmesi
-Sıfır güvenilir Amazon hesabı satışı
-Paypal hesabı

Amazon Suspend'leri konusunda birçok firma 1000 TL civarı bir rakam telaffuz eder ve 15 ila 30 gün arası hesabınızla uğraşır. Eğer açamazsa ya hiç para iadesi yapmaz ya da %20 civarı yaparlar. Biz de 170$ talep ediyoruz fakat hesabınızla tam olarak 60 gün boyunca uğraşıyoruz. Bizim sistemimizde, hesabınızdan yaptığınız tüm appeal'ları, açtığınız tüm case'leri ve size gelen mailleri kontrol ettikten sonra hesabınızın kurtulabilecek bir seviyede olduğuna karar verirsek işleme başlıyoruz. Bu yüzden başarı oranımız %95'lerde. Siz %5'e denk gelirseniz paranızın %20'sini değil %50'sini iade ediyoruz.

Amazon'da hesabı aktif etmenin ne kadar zor olduğunu bilinen bir durum. Hesap açılışları 8 ay-1 yıla kadar uzayabiliyor, hem de doğru belgeleri gönderseniz de. Suspend hizmetimizden yararlanmayıp, direk olarak sıfır ve açılış suspend'i aşılmış bir hesap da almak isteyebilirsiniz. Bu hizmetimizin bedeli ise 800$. Hesaplar kendi çevremizden tanıdığımız ve rızaları alınmış insanlar üzerine açılmıştır. Gerekirse kişilerin kendileriyle de görüşme sağlanabilir. Kullanılmış hesap satmamaktayız. Doğru ve güvenli bir durum olmadığını hatırlatmak isterim.

Paypal'da sizin adınıza başka bir ülkeden hesap açılışı sağlayabiliyoruz. Tamamen onaylanmış, güvenli ve limit kaldırılmış olarak size teslim edilecektir. Bu hizmetimizin bedeli de 200$.

Tam Danışmanlık Hizmeti
Bir veya birden fazla e-ticaret iş modelinde sürekli soru sorabileceğiniz, fikir alabileceğiniz veya yanlışlarınızı düzeltmesini istediğiniz biri olsun istemez misiniz? Tam danışmanlık hizmeti de tam olarak budur. Yaptığınız iş modeline göre fiyatlandırılacak olan tam danışmanlık hizmetinde sınırsız soru-cevap, fikir alışverişi mevcuttur.

Amazon hesaplarınız için Amerika'da şirket kurulumu, EIN numarası, ITIN numarası, desk kiralama gibi hizmetlerimiz de mevcut.

Kısa süre için geçerli olan teklifimiz
Bu belirtilen eğitimler veya hizmetlerden birini bile alsanız, bir sonraki hizmetimiz %20 indirimli.

Neden biz?
Bunun birkaç sebebi var. İlk sebebi bu işi yan gelir ve adresi belirsiz olarak yapan kişiler değiliz. Wellones firması köklü bir ihracat, çözüm ve hizmet firmasıdır. Bir diğer sebep ise "Business Circle" dediğimiz sistemimiz. Bizden alacağınız hizmetler sayesinde bu sistemimize dahil olup yaşadığınız problemlere daha kısa süre içinde ve profesyonel bir şekilde cevap bulabilecek, yeri geldiğinde siz ihtiyacı olanlara yardım edeceksiniz. Ayrıca yine Wellones'dan alacağınız hizmetler kalıcı olarak %20 indirimli olacaktır.

Detaylı bilgi için özel mesaj atarak bana ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla
Wellones/AktifGelir

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.