Merhabalar python üzerinden 120 adet problemi çözen bir kod yazdım. Derleyici olarak spyder kulalnıyorum. 110. problemden sonra problem çözümü yapmıyor. Ben de otomatik değil de tek tek çözdürmek istiyorum. Bunun için consola ihtiyacım var. Consol ekranına girdiğimde "Warning:This Python interpreter is in a conda environment, but the environment has not been activated. Libraries may fail to load. To activate this environment please seehttps://conda.io/activation" hatasını veriyor. Bir türlü aktifleştiremedim.
Yardımcı olur musunuz ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Yardımcı olur musunuz ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.