İyi forumlar. Şimdi benim laptopa Win10 yüklüydü ama aşırı yavaş olduğu için ben de FreeDOS yapıp tekrar Windows yüklemeyi aradım ama bulamadım. O yüzden Windows'u kaldıramadığım için bende başka bir işletim sistemi kurup sonra Win10 kurayım dedim. Elementaryos indirdim ve direkt kurdum. Açıldı çalışıyor gayet iyi durumda. Fakat şimdi ben geri Windows'u yüklemek için USB'yi elementaryos ta beceremedim. Elimde başka Windows PC yok. Mac'te Win10 ISO indirdim USB'yi sildim ve balenaetcher uygulaması ile Win10 ISO'yu USB'ye yazdım. Fakat laptoptan USB ile başlatmaya çalışınca açılmıyor, sebebini bilmiyorum. Büyük ihtimalle bir' yerlerde hata yapıyorum ama onu da nerede bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.