Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 7 misafir, 2 mobil kullanıcı
518
Cevap
177458
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: Huawei Watch GT / GT 2 /GT3 / Watch 3 Watch Face Tema Paylaşımı Ana Konu (28. sayfa)
Y
4 ay
Yüzbaşı

SO993 kadranının ingilizca olanını satın aldım ve severek kullanıyorum hocam, ama bu güzel kadranın türkçesini nacizane özellikle istiyorum, elinize sağlık



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ben teşekkür ederim.
Her kadranın değilde beğendiklerimin toplu olarak Türkçelerini yapıyorum. Yakında yine toplu olarak yaklaşık 20 adet Türkçe yayınlamaya çalışacağım.




Bu mesajda bahsedilenler: @yavuzhan2323
S
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Teşekkür ederim. SO993'ü bennde uzun süre kullandım ve halende kullandığım bir kardran.
Samsung saatlerde de en popüler saat yüzlerimden birisi.
Bunu kısa sürede halledeceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 ay
Er

Merhabalar. Ben de "Huawei Watch GT3 Active" alarak akıllı saat dünyasına yeni adım attım. @saint1 hocam tasarımlarınızı çok beğeniyorum, SO888 ve SO53 favorilerim. Ancak SO53'te akrep ve Yelkovan biraz daha belirgin olsa iyi olurmuş sanki. Dijital saat yeterince büyük ama Analoğun da biraz belirgin olması gerekirdi. Her ne kadar saat akıllı da olsa; günde 100 defa bakıyorsam, bunun 60-70 kadarı saati öğrenmek için oluyor. Bunu eleştiri değil de geribildirim olarak görürseniz memnun olurum.

Facemaker eski versiyonlarında GT2 için kadran yapılabiliyor sanırım, yeni versiyonunu da bulamadım. Huawei'in kendi sitesinden indirdiğim "Watch Face Theme" uygulaması ile bir kadran yaptım ama bu kadranı saate yükleyemedim, dosya uygun değil gibi bir hata verdi. Sonra Telegramdan bulduğum hwt dosyalarından birkaç tane yüklemeye çalıştım, onlarda da uygun değil dedi, içlerinden bir tanesini yükledi.

Her hwt dosyası her saate olmuyor galiba. Kendi uygulamasıyla yaptığım kadranı bile yükleyemedim. Siz hangi programı kullanıyorsunuz kadran hazırlamak için?
Bir sorum da; Huawei'in uygulamasını kullanırken Ay Günü (Date) ekleyemedim. Haftanın günlerini ekleyebiliyorum ama bunu yapmaya kalktığımda uygulama donuyor. Bu genel bir hata mı? yoksa bende eksik birşeyler mi var acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @saint1
İ
4 ay
Yüzbaşı

gt2 pro kullanıyorum bence tek eksiği ekrana dokunarak uyandırmak



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

U
dün
Binbaşı

Hocam Gt3 Pro alarak aranıza katıldım. Bu arayüzü yerelleştirememişsiniz sanırım. Acayip hoşuma gitti elinize sağlık. Türkçe olursa harika olur.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @saint1
İ
dün
Yüzbaşı

huawei watch gt 2 Pro ekrana dokunarak uyandırma yapabilen oldu mu . touching the screen



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.