DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
tahminen ilce.TownName js convert sebebi ile ilce.townName olmuştur. console.log ile yazdırıp bir bak derim. Birde çok önemli değil ama sürekli append etme. Hepsini bir olustur dom'a tek seferde ekle. Bu daha verimli. Js de dom nesne eklemenin 'cost' yüksektir. Tek bunu azaltmak daha iyi olacktır.
Hata derdini söylüyor işte. Animate.css bulamıyorum diyor. Hern nereyi görüyorsa orada animate.css yok. util.js de muhtemelen bir bağımlılığını bulamıyor.
Jsfiddle linki varsa daha iyi olur, böyle zor. İlçe bilgilerini başka bir api den alıyorsan async fonksiyon kullanman gerekebilir yada kısa kestirme yol setTime outun içine all ilçe appendi, jquery append kısmında sıkıntı var gibi çünkü konsolda ilçeler gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wozniak -- 21 Kasım 2019; 12:2:37 >
@section scripts{
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function () {
$.ilId = $("#il").val();
Getir($.ilId);
$(document.body).delegate("#il", "change", function () {
$("#ilce").empty();
$.ilId = $(this).val();
Getir($.ilId);
});
});
function Getir(ilId) {
$.post(
"/IlanKayit/GetirIlceler",
{ ilId: ilId },
function (data) {
$.each(data, function (index, ilce) {
// var row = "";
// row +=''
// $("#ilçe").append("<option value=" + ilce.TownID + ">" + ilce.TownName + "</option >");
$("#ilce").append('<option value="' + ilce.TownID + '">"' + ilce.TownName + '"</option >');
$("#ilce").append
});
},
"json"
);
}
</script>
}
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.