Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
4730
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yuki Motosiklet Alınır Mı? 9000 TL Bütçe
D
7 yıl (6847 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba

Mondial felaketinden sonra yeni bir arayışa geçtim..

Yukinın Jumbo serisi nasıldır? Veya yuki motor alınır mı?

https://www.yukimotor.com.tr/product-details/yb150-jumbo-benzinli/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
7 yıl (235 mesaj)
Teğmen

9000 liraya ne motorlar alınır. Yukiye o kadar para verilmez. Farklı alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederim.



E
7 yıl (454 mesaj)
Yüzbaşı

yuki luna yk35 modelini 20 gün önce aldım. elektrikli. 249 w yazmakta, resmiyette böyle geçiyor - ülkeye girişi evrakta böyle ancak 3000 - 3500w arasında motoru. full şarj ile 50 km kullanıyorum. Basmadan hız yapmadan.

daha yaz ayında mondial 250wlık elektriklisini kullanmakta idim. Arada uçurum var desem yalan olmaz. Ama üretim senesi olarak da 13 sene var arada. Yukinin ön arka amortisörü çok yumuşak sarsmıyor, geri vitesi var, kısa - uzun farı, dijital gösterge ve usb şarj soketi mevcut.5 bin seviyesinde.



Y
7 yıl (220 mesaj)
Çavuş

Honda activa s, spacy bulunur o fiyata.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
7 yıl (6847 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Spacy alındı teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
6 yıl (3818 mesaj)
Yüzbaşı

hayırlı olsun bu kadar kısa sürede neden fikir değiştirdiniz



D
2 ay (1 mesaj)
Er

Merhaba. Yuki 50cc scooter aldım ben de. Motordaki ısı sensörü kablosu koptu. Ben artık garantisinde değilim zaten de servise 2 yıldır gidip sormama rağmen, fabrikaya direkt ulaşmama rağmen PARASIYLA bana ısı sensörü gönderemediler. Parçalar gemiyle geliyormuş, 2-3 ayı bulabilirmiş.

Benim bundan sonra yanımda, yöremde YUKİ diye herhangi bir makine, motor, marka olamaz. Şansınıza, servise düşmezseniz idare eder bir motor. Ama bir parça ihtiyacınız olduğu an oturun kendiniz üretin. Yemin ederim ona da kalkıştım, araştırdım, elektronikçiye kendim yaptıracaktım. Pes, pes, pes.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.