Iphone7 den pc ye fotoğraf aktardım fakat açılmıyor...çektiğim fotoğrafları live yani hareketli mod da çekmiştim yarısı normal şekilde açılıyor kalan yarısı her resim 2 dosya olmuş biri mov.biri jpg. uzantılı icoluld da yer olmadığından ve pc ye alırken resimler ıphondan silindiğinden resimlere ulaşmayır elimde sadece pc de her bir resim mov ve jpg olacak şekilde duruyor amacım bunları instagrama atmak yardımcı olabilirmisiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.