Merhaba. Uzun zamandır gündelik hayatta ve spor salonunda kullanmak için kablosuz kulaklık arıyordum. Geçenlerde Amerika'dan dönecek arkadaşımın istediğin modeli söyle getiririm demesinden sonra ciddi ciddi düşünmeye başladım. Herkes Apple Airpods'un ses kalitesinin kötü olduğunu söylüyor ve Jabra'nın daha iyi olduğunu söylüyor. iPhone X kullanıcısıyım. Ama Apple takıntılı birisi değilim. Ses kalitesi benim için önemli. Jabra'nın hangi modelini önerirsiniz? Veya Jabra'dan ve Apple Airpods'dan farklı olarak başka bir model önerir misiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.