Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
315
Cevap
18776
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Max | ANA KONU | (17. sayfa)
E
4 hafta
Yarbay

Avrupa'da HBO Max'ten Max'e dönüşüm Haziran 2024'te tamamlanacak. O tarihten sonra BluTV'nin Max'e dönüştüğünü görebiliriz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
4 hafta
Yarbay

Avrupa'ya da güçlü giriş yapacaklar gibi görünüyor. ABD'de olduğu gibi orada da spor eklentisi/yayınları olacakmış. Hatta açıklamalara göre bayağı geniş çaplı olacak gibi görünüyor.

quote:

While the extensive coverage of the Olympic Games will be available via Eurosport in all subscription plans across 25 markets, Max will also propose a Sports Add-On which will showcase major international and European sports, including tennis tournaments such as the Australian Open, Roland-Garros, The Championships, Wimbledon and the US Open; cycling with the Giro d’Italia, La Vuelta a España, and the Tour de France, in addition to the Tour de France Femmes, 24 Hours of Le Mans, and every major winter sports World Championship and World Cup events.

Kaynak: Max to Launch in European Countries in May Ahead of Olympics (variety.com)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 23 Mart 2024; 21:7:24 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.