Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1023
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Opel Insignia Tavan Boyasının Açılması
M
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. Aracım 2016 model Opel Insignia. Aracı bayii'den çıkarmadan önce seramik kaplama yaptırdık. Arabayı aldığım günden beri kendim yıkıyorum nadiren dışarıda yıkamışlığım var. Bunların büyük çoğunluğunda da kendim yıkadım. Tüm yıkama ekipmanına sahibim. Karcher K2 pompa kullanıyorum. Basıncı fazla değil ancak işimi görüyor. Ön yıkamada Valet Pro konsantre şampuan kullanıyorum. İkinci yıkamada ise yine Valet pronun başka bir ürününü kullanıyorum. Araç site içerisinde üstü açık kalıyor. Son 5-6 aydır arabayı yıkarken videoda ki kısımlarda da görüldüğü üzere boya kalkıyor. Nedenine bir anlam veremedim. Kullandığım ürünlerden desem bunlar marka yapmış kaliteli ürünler. Seramik kaplama bir süre sonra bunu yapsa diğer bölgelere de yapardı diye düşünüyorum. Diğer bir neden belki arabanın o kısmının farklı bir boya ya da malzemeden yapıldığı için boyanın kalkması olabilir diye düşündüm. Başka Opel sahiplerinin araçlarında da aynı sıkıntı var mı merak ediyorum. Sizce sebebi ne olabilir? Bu problemide çözmek için tavanı boyatsam ülkemiz şartlarında tavanın bu nedenden boyandığına kimse inanmayacaktır :)

Youtube



T
geçen yıl
Er

2009 model cosmo aracımı alalı 2 ay falan oldu. Daha önce kapalı alanda tutulup tutulmadığını bilmiyorum. Ama Aynı yerde kanal içinde hafif paslanmalar mevcut bende de.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.