Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1064
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Bilgisayar donuyor ve ekrana rastgele renkler geliyor
J
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Son birkaç gündür bilgisayarım gün içinde 1-2 kere donmaya başlıyor ve ekran pembe mavi beyaz gibi rastgele renklere bürünüyor. Foto da çekemiyorum tel yok. Laptop kullanıyorum (8 gb ram, 950m ekran kartı, i5-7200u işlemcili laptop; ne işe yarayacaksa donanım)

Az önce fark ettim, laptop ekranını öne veya arkaya oynatınca geçti direkt ekran geldi. Ne oluyor, bi parça falan mı ölüyor :( (Pc'yi 2018 şubat,mart gibi aldıydım)

Ekran kartı güncellemesinden mi dedim, eski sürüme döndürdüm ama dediğim gibi yine az önce oldu. Yardım edebilecek varsa lütfen.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



H
6 yıl
Yüzbaşı

Donmalar ve ekranın rengarenk olması ekran kartı kaynaklı olabiliyor.
Ekrana baskı/oynatmalar sonucu görüntü geliyorsa panelde sıkıntı olabilir.

Malum cihazın garantisi devam ediyor, gönderin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tanıdık birine gösterdim. Flex kablodan diyor. Araştırınca harbiden öyleymiş anladım. Memleketten dönünce yollayacağım garantiye. Ufacık şey için 20 gün bekletirler, yaz bitecek




Bu mesajda bahsedilenler: @horozcu yavuz abi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.