Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
140
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Neverwinter Nights: Enhanced Edition [PS4 ANA KONU]
V
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

D&D Classics on Console - Available Now!

Videoyu izlemek için tıklayınız

-

Yayıncı Skybound Games ve geliştirici stüdyo Beamdog; Baldur's Gate 1, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale, Planescape: Torment ve Neverwinter Nights oyunlarının Enhanced sürümlerinin bu sonbaharda PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için çıkış yapacağını duyurdu.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition kutulu sürümü 3 Aralık'ta Kuzey Amerika'da, 6 Aralık'ta diğer bölgelerde çıkış yapacak. Diğer tüm oyunların kutulu sürümleri ise 24 Eylül'de Kuzey Amerika'da, 27 Eylül'de diğer bölgelerde çıkış yapacak. Her bir oyunun fiyatı $49.99 olacak.


https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Baldurs_Gate_Icewind_Dale_Planetscape_Torment_ve_Neverwinter_Nights_Sonbaharda_Konsollarda-94451.htm

-

Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2019
Tür: Role-Playing
Dağıtıcı: Skybound Games
Geliştirici: Beamdog

https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/258153-neverwinter-nights-enhanced-edition
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/neverwinter-nights-enhanced-edition

Resmi Site:http://nwn.beamdog.com/

-

Ekran Görüntüleri:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 29 Temmuz 2020; 0:47:56 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.