Beyler bi sorunum var geçen gün biraz başım ağrıdı gailba gözlerimede vurdu so gözümün sol tarafı iyi göremez oldu hastaneye gittik doktor sinüzit olabilir dedi bi iğne yaptı ağrım hafifledi ama bi nörolojiye görünsen iyi olur dedi. Acaba bu ağrının gözlerime de vurması normalmi yoksa nörolojik tedavi görmem lazımmı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ya bilmiyorum bugünlerde her şeyi büyütüyorum azcık karnım ağrısa nooldu acaba filan diyorum neden böyle olur ya psikolojikmi ergenlik döneminde olur die duymuştum
Daha önce bu tarz şikayetlerin olmadığı için sana anormal gelen bir olay çünkü ve büyütmen tamamiyle psikolojinle alâkalı. Hâlâ aynı sıkıntıyı çekiyorsan tabi git nöroloji uzmanına görün. Ona da anlat yaşadığın şeyleri.
Acaba bu ağrının gözlerime de vurması normalmi yoksa nörolojik tedavi görmem lazımmı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
                        
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.