Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2916
Cevap
432173
Tıklama
25
Öne Çıkarma
Cevap: YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (150. sayfa)
F
5 gün
Teğmen

Fiesta Travel Zubizu ile yaptığı işbirliği çerçevesinde önemli kampanyaya imza attı. Tüm portal üzerinde geçerli olan ZUBIZU10 jenerik kodu ile tüm rezervasyonlarda %10 oranında indiriminizi kullanmayı unutmayın.
 
Fiesta Travel, seyahat tutkunlarına unutulmaz deneyimler sunan yenilikçi bir tatil platformudur. fiestatravel.tr adresinde sizi bekleyen bu eşsiz dünya, vizesiz destinasyonlardan lüks tatil köylerine kadar geniş bir yelpazede tatil fırsatları sunuyor.



G
dün
Teğmen

Gitmişken Disney Land'a 1 gün ayırsanız güzel olur müthiş bir yer, bizim çocuk 5-6 yaşlarındaydı şu an 12 oldu parise gitsem 2 günü disneylanda ayırırım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Gordon Milne
P
dün
Onbaşı

merhaba daha önce singapura giden var mıdır? valizde taşınan hayvansal konserve ürünleri hakkında bilgi almak istiyorum, suda ton balığı, suda hindi gibi yiyecekleri yanımda götüremeyeceğim söyleniyor doğru mudur, neticede bu ürünlerin ticaretini yapmak için değil, karnımı doyurmak için yanımda götürüyorum, ibs ve bağırsak rahatsızlığım olduğu için akşamları bu ürünleri tüketiyorum seyahatlerimde. desteklerinizi ve bilgi sahibi olan arkadaşların açıklamalarını rica ederim.



G
dün
Teğmen

Hurgada ya iş sebebi ile çok gittim. Şöyle bir dez avantajı var merkeze yakın bölgelerde (liman ve çevresi) gel git nedeniyle denizde yüzmek imkansız. Denizde yüzmek isterseniz biraz merkezden uzaklaşmanız gerekli. Bu anlamda Xanadu aşçıların ve işletmenin türk olması sebebi ile önereceğim ilk yer, sonra Rixos geliyor bunun dışındakiler yemek kalitesi olarak biraz vasatlar.

Reef Oassis > SunRise > Titanic > Albatros grup otellerde kalite bu şekilde diye bilirim.

Deniz çok önemli değilse Titanic Palace önerebilirim restaurantlarını geçen sene yeniledik animasyon olarak biraz vasat olsa da genel olarak imkanlar aquapark vs. iyi. Titanic palace yanında Titanic Beach spa uygunsa onu alın çünkü tüm yan otelin imkanlarını da kullanabiliyorsunuz. Fakat baştan söyleyeyim Türkiye deki otellere kıyasla 4 yıldız gibi kalabiliyorlar.

Hurghada ya giderseniz ve bir gün merkezde gezelim diye çıkarsanız bir balık restaurantı önereceğim lezzet çok iyiydi fiyatlar makuldu Fish Market (Balık hali) karşısında Al Halaka


Hadi birde amme hizmeti ben gittiğimde taksi çok pahalı olduğu için getir götür taksicilik yapan bir zat var ona yazıyorum beni bekleyip alıyor, güvenli adam bulmak zor hemde çıkışta sorun yaşarsınız vs yanınızda bulunsun, ingilizce biliyor. +201119357891 havalanı - titanic 400 mısır parası anlaşmıştım taksiler 1.300 EGP istemişti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sefaMseven
S
dün
Binbaşı

Cok teşekkürler hocam xanadu biraz maliyetli geldi maalesef
Sunrise Mamlouk Palace Resort'ta yer ayırttık
taksici için ayrıca teşekkürler bir fiyat alırım




Bu mesajda bahsedilenler: @galileoscr
C
dün
Yarbay

Daha önce Kolombiya'ya giden var mı?

Uçak + Kahvaltılı, masajlı süitte 1 hafta konaklama 60.000 TL tutuyor...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.