Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
63
Cevap
32980
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Bir aylık iphone x %98 pil sağlığı (4. sayfa)
C
4 yıl
Yarbay

Normal diyenleri anlamıyorum 3 yıllık cihazım yogunda kullanırım daha %97 anormallik var bence



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Onbaşı

Arkadaşlar yeni nesil bataryaların en büyük düşmanı şarjı full doldurmak veya tamamen bitirmek. Herkese tavsiyem şarj ederken %90'ları fazla geçirmeyin %30'un da altına düşürmeyin bataryayı. Böyle kullanıyorum telefonumu aylardır %100 batarya sağlığı çok şükür.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pakna -- 10 Nisan 2021; 15:28:18 >

F
3 yıl
Er

Kardeşim benim aynı model cihaz aynı sorun oluştu 1,5 aylık yeni cihaz , yüzde 99 pil sağlığı .. Hiç bir şekilde oyun vs yüklememde oynamamda , günde en fazla. can çatlasa toplam 2 saat meşgul oluyorum telefonla ama , şarjı anormal şekilde su gibi gidiyor kullanırken.. sen ne yaptın nasıl oldu sonra telefonun ? mesajı görürsen bi yardımcı olursan çok sevinirim kardeş ya ..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @keles77
F
2 yıl
Yarbay

Telefonun pil ömrünü şarj döngüsü etkiler, ne zaman alındığı kaç aylık olduğu değil. Günde iki üç kere şarj edilen bir telefonla bir kere edilen arasında ciddi fark oluşur zamanla.
Benim 4 aylık iPhone 13’ümün pil sağlığı %100. %85 ila %30 arasında tutmaya çalışıyorum genelde.

12 Mini kullanıyordum bir yılda %83’e düşmüştü pil sağlığı. Bataryası ufak olduğu icin günde iki üç kere şarj ediyordum bu nedenle erkenden eskidi pili.

Bu arada telefonun tüm işlevleri açık. Hiç bir şeyi kapatmam, kısmam.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.