Merhaba herkese, birileri benim telefonumu hacklemiş ve kredi kartımın sms onay kodunu bile ele geçirmiş. Telefona format atsınlar dedi banka çalışanı. Nasıl yapabilirim? Telefonculara götürmeden yapabilir miyim? Yardım edebilecek varsa çok sevinirim🙏🙏 telefonum casper marka.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Evet kendin yapabilirsin gereğinden fazla kolay bir işlemdir kendisi. Adı: Hard Reset
Tuşlar farklı olabilir. Videodaki gibi olmazsa Ses Artırma+Ses Azaltma tuşlarına basarken Güç tuşuna basılı tut. Ekran geldikten sonra Ses Artırma tuşuna iki kere bas daha sonra ses tuşlarının yardımıyla Wipe data/factory resetin üzerine gel ve sol alttaki menü tuşuna bas. Format tamamlandıktan sonra reboot system now'ı seç.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >