Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
63
Cevap
6567
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: ** WARMHAUS MİNERWA **Kullanıcıları (4. sayfa)
A
5 ay
Yüzbaşı

Şimdilik memnunum diyebilirim.İleriki aylarda veya senelerde performansını sonra değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.Daha Mayıs 2023 te taktırdım ve kullanmaya başladım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @genesa
B
5 ay
Binbaşı

Benim kombi de içerde, mutfakta. Zırr sesini duymadım ama bup bup duyuluyor, atan bir kalp gibi Rölantinde iken duyuluyor bup bup sesi.
Ateşleme hiç yokken ateşlemeye geçiyorsa bir miktar ses çıkıyor, sanki bir araç kalkış yapacak gibi, onu diyorsanız zırr diye, duyuyorum.

Ben recowa kablosuz termostatla kullanıyorum fakat yavaş ısıtıyor gibi hissediyorum, örneğin 22 dereceden 23 dereceye birkaç saat sürüyor çıkması, bu normal mi? Sanki termostattaki hedef sıcaklığa yaklaştıkça ısıtması yavaşlıyor ve hedefe varması uzuyor gibi. Sizin böyle bir gözleminiz oldu mu?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 21 Kasım 2023; 8:15:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Alpha_Sarc
A
5 ay
Yüzbaşı

Merhaba Dediğiniz gibi sanki tıpki bir Kalp atışı iç sesi gibi bup bup ses geliyor doğrudur,demekki normalmiş açıkcası rahatladım.Servis çağırmıştım bunun için bu sesin normal olduğunu söylemişti,malum servislere pek güven olmuyor.Teşekkür ederim size.Ben termostat taktırmadığım için pek bilgim yok bu konuda.İsterseniz servis ile direk görüşünüz Ana Merkezi aramadan.sağlıcakla kalınız.🙏👍



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @boyzof
A
5 ay
Yüzbaşı

Bu arada bu konuyu açmışken minerwa kullanıpta bu ses olayını başka duyan olursa bilgendirme yaparsa seviniriz.En azınıdan bu ses olayının bir zaman sonra insanda takıntı haline gelmesi açısından.Ama ben bu durumun bir üretim hatası olduğunu da düşünmeme yol açıyor dersem yeridir diye düşünüyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
4 ay
Çavuş

Kombi ve Termmostad ı ne kadardir kullaniyorsunuz, memnun musunuz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @boyzof
B
4 ay
Binbaşı

Yazdan beri kullanıyorum, kombi iyi, termostat da internet bağlantısı olduğu için kullanışlı, termostatın mobil uygulamasında ufak hatalar mevcut, ayarladiginiz sicaklik kendiliğinden bir birim dusebiliyor örneğin 55 ayarliyorsuniz kalorifer suyu sıcaklığını bir saniye sonra ekranda 54 görünüyor tekrar 55 yapmak gerekiyor veya 23.5 oda sıcaklığı ayarını 23.4e çekiyor ayarladiktan hemen sonra, bir sefer de odadaki termostat cihazınin saati bozuldu ileriyi gosteriyordu, pilini çıkarıp takınca duzeliyor, sonrasinda tekrar bozulabiliyor kendi kendine düzeliyor, saati internetten çektiğini söylüyor kullanma kılavuzunda ama bu tarz bir arıza ara ara oluşuyor. Onun dışında tam ayarladiginiz sıcaklığı yakaliyor, hassasiyet 0.1 derece gayet iyi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 5 Ocak 2024; 9:16:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mr.narobot
A
2 ay
Çavuş

Merhabalar,
Üç yıl önce ilk taktırdığımda ıslık sesi benzeri bir ses geldiği için çağırdığım servis merkeze sorup sesi dinlettikten sonra bir sorun olmadığı söylenmişti. Zamanla ses kesildi ve duyulmaz oldu. Üç yıldır oda recowa oda termostatından yönetmiştim.

Bu yıl cep telefonunda mobil kullanım için eşleşme sorunu nedeniyle kurulumda yaşadığım sorun önce Recowa OT cihazının Yenilemesi yapılarak gecikmeli de olsa merkezden Yahya Beyin (Ki en bilgilisidir) soruna el atması ile çözülünce artık mobilden haftalık ayarlar ile kumanda edebiliyorum.

Ve OT den yönetmeye göre kıyaslanamayacak kadar iyiydi diyebilirim. Önceden belirlediğim ısı derecelerine saati gelince çok çabuk yükseltebiliyor ve sürekli yanarak tüketimi artırmıyor gibi geliyor. Yani mobil ve haftalık kullanımdan son derece memnunum. Sadece su basıncı için beş on günde bir kontrol ettikten sonra hiç bakmıyorum şımarmasın diye.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihoca -- 1 Mart 2024; 1:51:8 >

A
2 ay
Çavuş

Merhabalar,
Recowa Oda termostatını yaşam alanınıza yerleştirdiğiniz cihaz üzerinden kumanda ediyorsanız; bazen uzaklık nedeniyle iletişim sorunları oluşabiliyor. Ayrıca Recowadan yönetirken ve istenen hedef oda sıcaklığına ulaşmasının uzun sürdüğünü bu yıl cep telefonu üzerinden haftalık program seçeneği ile kullanmaya başladıktan ( ki mobil kurulumda sorun yaşadım ve maalesef uzun sürdü) sonra haftalık otomatik kullanımla belirlediğim hedef değerlere çok kısa zamanda ulaşıldığını gözlemledim. Bu da sanırım sürekli yanmayı azalttığı için faturaya olumlu yansıyacağını umuyorum.

Ayrıca mobil kullanıma geçerken yaşam alanınızdaki ot cihazınızdan önce internet kullanım modunu(md2) seçeneğinden, internet var(ON) ile aktif etmek gerekir, sonra ise Otomatik(AUTO) Kullanım seçeneğini seçili hale getirmek gerekir. Bunları Recowa kullanım kılavuzunu inceleyerek öğrenmek gerekir çünkü servisçi arkadaşların maalesef Kombi ve Recowa OT hkkaında çok bilgili olmayabiliyor.

Eğer mobil haftanın tüm günlerini belirlediğiniz saatlerde istediğiniz dereceler ile otomatik kullanmaya başlarsanız veya başlayacaksanız artık odanızdaki termostattan Kombi kazan ısısına MÜDAHALE ETMEMEK- DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMAMAK gerekir gibi geliyor bana. Çünkü kullanımı haftalık AUTO seçeneği ile kullanırken kombi istenen ısı için gereken KAZAN ısısını OTOMATİK olarak belirliyor ve istenen ısıya KAZAN ISISINI YÜKSELTEREK çok çabuk ulaşabiliyor sonrasında ise -+ 3-5 derecelerde stabil çalışmaya geçiyor diye düşünüyorum.

Veya Ben öyle düşünüp ve yapıyorum diyeyim de belki daha doğru bir uygulama olabilir ihtimaline açık kapı bırakmış olayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @boyzof
B
4 hafta
Binbaşı

Merhaba, mesajınızı şimdi gördüm, bende de haftalık auto modda fakat kazan ısısı otomatik belirlenmiyor, keşke öyle olsa, belirlenen kazan ısısı neyse onun civarına yükseliyor örneğin 55 derece ise 60 dereceye kadar geliyor bazen, genelde 55 dereceye çıkıyor, başka bir değer örneğin 45 derece belirlenirse o dereceye veya 50ye kadar maksimum çıkıyor, sizde otomatik mi oluyor ? Bir gözlem yapıp telefondaki uygulamadaki istenen kombi suyu sıcaklığınız ne ve kombi suyu ısıtmaya başlayınca kaç derecelere çıkıyor, söyler misiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alihoca
A
4 hafta
Çavuş

Haklı olabilirsiniz. Siz söyledikten sonra baktım oda termostat kazan ısısı (15 Ocak tarihinde mobile geçmeden önce ayarladığım) 49 görülüyor. O günden bu güne kadar bu rakama uygun mu çalışıyordu doğrusu Sizin kadar titiz takip ettiğimi söyleyemem.

Ama soğuk havalarda kombi yanma ısısına baktığımda 55 ve üzerine çıktığını gördüğümü hatırlıyorum. Bende ilk kurulumda dış hava sensörü de takıldığı için; gece artan soğuklarda DHS de devreye girerek bir orta yol buluyordur gibi düz mantıkla bakmıştım.

Doğrusu ya mobile geçtikten sonra; gelen fatura 1.600 den 1.200 lere düşünce; tasarruf nedeninin mobil, otomatik ve haftalık kullanımdan kaynaklandığını düşünerek, söylediğiniz kısma çok kafa yormamıştım. Bundan sonra soğuk hava artışlarında biraz takip ederim artık. Güzel gözlem ve tespitlerin için teşekkürler.




Bu mesajda bahsedilenler: @boyzof
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.