bugün başvuru yaptım. hem mastercard hem de american express olarak 2 kart yolluyorlarmış. 2 sininde aidatı farklı. american ex olanı sonra iptal edebiliyormuşuz. siz ne kullanıyorsunuz genel olarak arkadaşlar?
ShopandFly Mastercard GOLD ve AMEX için 9 ay kapatmamaya güncel teklifler neler arkadaşlar ? Bana 2'si için 100 bin+ 100 bin = 200 bin mil verdi,kabul ettim.Aidat kesilmediği için bunlar çıkıyor,kesilince de iade talebi için ararsınız dedi normalde temmuzda kesiliyordu ama ağustos gözüküyor dedi kandırıldım mı acaba ?
Migrosta mil kullanayım dedim, mil görünmüyor dedi. Amex kartla daha önce kullaniyordum. Sonra web sitesine baktım. Orda ek kart ile mil kullanılamaz yazmışlar. Eskiden yoktu diye hatırlıyorum. Daha önce hep amex kartı kullanmıştım. İlerde Migros'u Shell'i de kaldırırlar bu kartın da işi biter.
• 1-31 Temmuz 2025 tarihleri arasında BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi, Garanti BBVA ATM’leri , garantibbva.com.tr’den ve Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi ivd.gib.gov.tr ’den yapılan peşin tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 4 taksit fırsatı sunulacaktır. • BonusFlaş’ta Ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme adımından plaka bilgisini girerek, seçeceğiniz kart ile taksit seçiminizi de yaparak ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. • Kampanya sadece belirli bir müşteri grubu için geçerlidir. • Bir müşteri kampanyadan 3 defa faydalanabilir. • Kampanyaya katılım sonrasında yapılacak ilk 3 adet uygun işleminiz taksitlendirilecektir. • Taksitlendirme işlemi ödeme gerçekleştirildikten bir gün sonra otomatik olarak gerçekleşecektir.
Bonus flash üzerinden katılım sağladım. Deniyorum ancak en fazla 3 taksit görünüyor. Deneyen var mı? Bir de yazı çelişkili, 4 taksit seçin diyor, başka yerde peşin seçin otomatik olacak diyor.
Şimdi gördüm hocam, garanti pay ile yapılan ödemelerde ve şahıs firması ticari kartlar için geçerli gibi ifadeler var. Belki sadece onlara 4 taksit yapıyor olabilir.
Bana 2'si için 100 bin+ 100 bin = 200 bin mil verdi,kabul ettim.Aidat kesilmediği için bunlar çıkıyor,kesilince de iade talebi için ararsınız dedi normalde temmuzda kesiliyordu ama ağustos gözüküyor dedi kandırıldım mı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 20 Haziran 2025; 12:24:0 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @alisverisadami
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
• BonusFlaş’ta Ödemeler menüsünde yer alan Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme adımından plaka bilgisini girerek, seçeceğiniz kart ile taksit seçiminizi de yaparak ödemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
• Kampanya sadece belirli bir müşteri grubu için geçerlidir.
• Bir müşteri kampanyadan 3 defa faydalanabilir.
• Kampanyaya katılım sonrasında yapılacak ilk 3 adet uygun işleminiz taksitlendirilecektir.
• Taksitlendirme işlemi ödeme gerçekleştirildikten bir gün sonra otomatik olarak gerçekleşecektir.
Bonus flash üzerinden katılım sağladım. Deniyorum ancak en fazla 3 taksit görünüyor. Deneyen var mı? Bir de yazı çelişkili, 4 taksit seçin diyor, başka yerde peşin seçin otomatik olacak diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @intikam91
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @melihgs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @intikam91