Yorum sorularından önce işlem sorularınında bulunduğu çözümlü bir soru bankası almayı düşünüyorum.Metin Hocadan dinleyip sonrasında Birey B Geometrisini çözerek iyi temel atmıştım.Fiziğide Geometrisine benziyor mu? Fiziklebarış kanalının çözdüğü Sadık uygun yayınları var birde. İkisi arasında kaldım doğrusu
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Orta seviye bir sb sı ,gelişim var,hissedebiliyorum.Fiziklebaris kanalında çözüldüğü için geçen sene aldım kapağını açmadım bu sene çözüyorum.
Başka ayt sb kullanmıyorum.Bu bitince Karekök tyt fizik sb ye geçerim.Ondan sonra yine çözümlü biraz orta-zor arası bir kaynak + piyasadaki alan denemelerini çözerim.
Fiziklebarış kanalının çözdüğü Sadık uygun yayınları var birde.
İkisi arasında kaldım doğrusu
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frnhfr -- 20 Kasım 2018; 7:26:44 >