Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
2
Cevap
687
Tıklama
0
Öne Çıkarma
App Store Kredisiyle Satın Alım Yapılamıyormuş - Global
G
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

App store’da kredim vardı 100 tl kadar. Dün app satın almaya çalıştığımda hiç bir app satın alamadığımı hatta app içi satın alım bile yapamadığımı farkettim.

Apple support’u aradım ve şu an app store’unda kredi tanımlı olan kullanıcıların kredilerini harcayamadığı bu yüzden de hiçbir app satın alamadığı bunun global ve 1 haftalık bir problem olduğunu söylediler. Sorunun ne zaman geçeceğini sordum cevap vermediler.

Apple store’da kredi tanımlı olan varsa bakabilir mi böyle bir sorun var mı? Çünkü internette bakındığımda hiç benzer problem yaşayıp yazayan bir yer görmedim. En azından bloglara düşerdi diye düşüyorum böyle büyük çaplı bir global problem.

Teşekkürler



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı

Genel sorun var iste. Beklemek zorundasın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl
Yarbay

hocam deneyelim derken kaptırıp hepsini harcamayalım



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.