DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
1741
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Telefon Tavsiyesi ( Acil )
G
7 yıl (1916 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, bu aralar pek çok ürün için foruma başvuruyorum; bu sefer de telefon için yardım istemeye geldim. Maalesef cep telefonumu düşürdüm ve ekranı bozuldu bu yüzden yeni bir telefon bakıyorum. Telefonda benim için önemli olan şeylerin başında kamerası geliyor. Telefonun kamerası ne kadar iyi olursa benim için o kadar iyi olur. Bunun dışında telefonun büyük olması lazım, sanırım bu aralar çıkan çoğu telefon öyle ama yine de belirtmek istedim. Telefonda çok ağır uygulamalar veya oyunlar oynamıyorum ama tabii ki telefonun hızlı olmasını isitiyorum. Benim aklımda bir kaç model var onları sorayım ama başka önerilere de açığım.

Şu anda almaya yakın olduğum telefon Samsung Galaxy Note 9 (128gb). Bu konuda neler söylersiniz ? Kamerası vs. istediğim gibi fotoğraflar çeker mi ?
Iphone 8 plus veya iphone X'de düşünebileceğim telefonlar.
Samsung Note 8/S9+

Hangi telefonu önerirsiniz ? Akşam alabilirim, yardımcı olabilirseniz sevinirim:)

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



Z
7 yıl (9514 mesaj)
Yarbay

Amiral gemisi android cihazları almadan 2 kere düşün derim. Eğer sık cihaz değiştiren biri iseniz apple alın ki değer kaybınız minimum olsun.
Kamera performansı olarak bahsettiğiniz cihazların hepsi güzel. Ancak ne demişler teknolojide en yenisi en iyisidir. Bütçenize göre yazdığınız telefonlar arasında bir tercih yapın derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl (1916 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Çok sık cihaz değiştirmiyorum, değiştirdiğimde de genellikle bu seferki gibi bozulduğundan oluyor:))


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zwanzig
Z
7 yıl (9514 mesaj)
Yarbay

Note 9 alın gitsin o zaman. Güzel cihaz, herhangi bir konuda üzeceğini sanmıyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @GamerYigit17
L
7 yıl (833 mesaj)
Yüzbaşı

Huawei p20pro bakın bence.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl (23462 mesaj)
Yarbay

Arkadaşın dediği gibi 2 sene sonra satar yenisini alırım dersen iphone al. Note 9 kalemini kullanmayacaksan gereksiz olur. Kalem önemsizse s9 plus alırsın 2000 lira cepte kalır. P20 proya o paralar yazık olur kirin 970 snapdragon 835 gibi eskidi ve video performansı kötü.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Ağustos 2018; 19:3:50 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
7 yıl (229 mesaj)
Er

Xiaomi Mi 8 al derim.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
7 yıl (2140 mesaj)
Binbaşı

S9+ ve eger alabiliyorsaniz Note 9



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.