Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1526
Tıklama
0
Öne Çıkarma
A
C
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coloureyes -- 29 Kasım 2020; 2:5:39 >

L
7 yıl
Yüzbaşı

Sahibindendeki ilanin fotolarini alın . İlan numarasi vs. Öncelikle anlaşmaya çalışın sonrasında dava vs açılır. Söylenenden farklı çıktığı için zaten ayıplı bir ifa söz konusu o yüzden paranızı geri alabilirsiniz. Fakat süreç biraz uzun olabilir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

bankaya chargeback itirazı yapın, satıcıya da ihtar çekin. sonuç alamazsanız dava yolu



C
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Paramı istemeye gittim, paranın yanacağını yada arabayı almamı söylediler. ben itiraz ettim, benden dolayı caymadığımı, aracın belirtildiği gibi çıkmadığını söyledim. o zaman paranı 45 gün sonra vereceğiz dediler, herhangi bir güvence de vermediler. CİMER'e yazdım, emniyete başvurdum, Tüketici hakem heyetinden ihtar çektim, savcılığa da başvurdum.



L
7 yıl
Yüzbaşı

Gerekli yerlere basvurmussunuz zaten sonuç alırsınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.