Engelli rahmetli annemin uzerine arac almustim.annem vefat etdince.6 kardesimden vekalet aldim.aradan 8 ay gecince icime kuşku girdi ve otv sinide odeyip araci uzerime almak istedim.ancak 5 kardesimden 4 nun hisseni satisini aldim.ancak 1 tanesi satisa onay vermedi.daha kabul edip verdigi vekaletten azletti.aracin herseyini kendi cebimden odedim.arac suan 6/5i benim.aramuzda anlaşma yapamicagiz gibi gozukuyor.ne yapabikirim.mahkeme nasil sonuclar.daha kisa hukuki yontem varmi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksper2739 -- 28 Temmuz 2018; 21:41:47 >
Bu mesajda bahsedilenler: @serji , @Binbirbit , @sertosman