Merhabalar. Ben engelli tarifesi kullanıyorum ayda 75 tl, geçen sene ücretsiz 1 sene plus kutu vermişlerdi, süresi dolmuş ayda 15 tl istiyorlar. Hd kutuya geçirin dedim ona da 35 tl aktivasyon istediler. Ben de üyeliğimi iptal etme başvurusunda bulundum, 3 ay süreyle yeni üyelik yapamıyormuşum. Ne yapmamı önerirsiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
bende aynısını yaparak 2014 den beri plus kutu ücreti vermiyorum bu sene nisan ayında bayiiye giderek iptal etmek istediğimi ilettim onlarda 1 sene kutu parası almıyoruz dediler yoksa ödersniz
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >