Arkadaşlar bilgisayar birden kapandı ve açılırken disk error, press any key to continue yazıyor. Devam ettiğimde : Intel UNDI , PXE-2.0 (BUİLD 083) Copyrıght (C) 1997-2000 ıntel corporatıon
Realtek PCIE Ethernet Controller v2.0.2.2(03/31/10) PXE-61:Media test failure, check cable! PXE-MOF : Exiting Intel PXE ROM No bootable device -- insert boot disk and press any key hatası alıyorum. Biosta hard disk görünüyor .dvd ile yerlerini değiştirdim, yine düzelmedi. Lütfen bana bir çözüm yolu söyleyin. Yardımcı olana minnettar olacağım.
Not :Sata/ide ayarında sadece ahcı ve compatible seçenekleri var, ide yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hard diskini söküp başka bi bilgisayarda denemeni tavsiye ederim en kötü hard diskini sök bi bilgisayarcıya götür disk sağlam mı bi kontrol edermisiniz diye sor bana problem hard diskteymiş gibi geldi
Merhaba. Dün bilgisayarcıya götürdüm. Harddiski görmediğini söyledi. Ben de Windows yüklemeye çalıştım, disk sürücü bulunamadı diyor. Harddiskten zaman zaman tıkır tıkır sesler geliyor. Harici bir harddisk kutusu sipariş ettim. Gelince bir de öyle deneyeceğim. Verilerime ulaşsaydım, gerisi umrumda değil.
Intel UNDI , PXE-2.0 (BUİLD 083)
Copyrıght (C) 1997-2000 ıntel corporatıon
Realtek PCIE Ethernet Controller v2.0.2.2(03/31/10)
PXE-61:Media test failure, check cable!
PXE-MOF : Exiting Intel PXE ROM
No bootable device -- insert boot disk and press any key
hatası alıyorum. Biosta hard disk görünüyor .dvd ile yerlerini değiştirdim, yine düzelmedi. Lütfen bana bir çözüm yolu söyleyin. Yardımcı olana minnettar olacağım.
Not :Sata/ide ayarında sadece ahcı ve compatible seçenekleri var, ide yok.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 2 Haziran 2018; 0:51:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >