Zibilyon tane karakter var yenecek bunu .. |
marvelde mi yoksa tüm evrenlerdemi marveldeyse kim merak ettim sadece fulcrum ve OOA var |
Sayısız kurgusal evren var .. Marvel/Dc ile sınırlı değil . |
Dc de soul fire darkseid var the great evil beast var primal monitör var vs. vs. Aklıma gelenleri yazıyorum Marvelde hotu thanos var Ghost Rider var kefaret bakışı var :QEQEQEQ |
|
![]() |
Marveli pek takip etmem :D senin deşiği gibime olabilir boşver kurgusal karakterler yüzümden birbirimizi üzmeyelim tamam senin dediğin gibi olsun belki ben yanlış biliyorumdur |
Senin dediğin gibime olabilir yazmıştım |
*gibide |
marvelı niye takip etmiyorsun? marvelda dc dekinden açık ara daha çok karakter ve hikaye var.bence marvela geç![]() |
One above allin konusunu acinda su yener bunu diyen cikmasin kurtulalim ![]() |
biliyorum sadece marvel/dc olmadığını yani marvelde OOA dan başka kim var d,iye sordum |
Bence dc nin çizgi romanları daha iyi ama yakın Zaman'da başlamayı düşünüyorum |
beyonderi dc de yenecek var the presence (dc nin OAA sı oda |
Beyonder kim ? Ghost Rider varken sonsuz sıcaklıktaki Ateş'iyle yakar yok eder vede 5. Boyuttan olduğu için kimse zarar vermez ona bide oaa tarafından korunuyor kimse zarar veremez :QEQEADDAF |
peki oaa ile eşit güçte mi? |
< Resime gitmek için tıklayın >
Gerçek ad:bilinmiyor
Takma ad:frank
Medeni hali:bekar
Cinsiyet:erkek
Boy:değişken
Kilo:değişken
Göz rengi:kahverengi
Saç rengi:siyah
Beyonder olarak bilinen varlık, aslında Beyonders olarak bilinen ırkın genç bir üyesidir .Bir vibranium göktaşı çekmek için kullanılan bir takyon ışını ile süper-kötü adamlar dahileri grubu Intel tarafından Dünya'ya sürüklendi .
Beyonder, Dünya'yı bir kaç yıl boyunca gözlemledi ve Dünyada yaşayan varlıklara hayranlık duymaya başladı.Sonuç olarak, Dünya'nın varlıklarının yalnızca evreni oluşturan büyük bir bütünün parçası olduğunu keşfetmişti.Dolayısıyla, Dünya üzerindeki her bir varlık, Beyonder'in eşsiz bakış açısıyla, doğası gereği “tamamlanmamış” idi ve dolayısıyla eksikliğini gidermek için bir yol bulmak için çabalamaktaydı. Bu sebepten ötürü Beyonder, tüm duyarlı varlıkların itici gücünün, kendisini duygusal durum haline getirmesi gerektiğine karar verdi; Aslında, bu gerçekleşme üzerine kendini eksik olarak görüntülemeye başladı ve sonuç olarak, artık arzu hissettiğini buldu.
Gizli savaşlar
Arzunun doğasını araştırmak için Beyonder bir deney yaptı. Yeryüzünde çeşitli maceracılar, çoğu insanüstü güçlere sahip Hulk , Örümcek Adam , ve Avengers üyeleri, Fantastik Dörtlü ve X-Men , Central Parkta Parkın Koyun çayırında gerçekleşen devasa dairesel yapıdaki bir araştırmaya gittiler. Yapıya girdikten sonra, maceracılar Dünya'nın civarından uzak bir galaksinin yakınında bir uzay saatine ışınlandılar. Benzer şekilde, çok sayıda kostümlü suçlu, Doktor Doom , Doktor Ahtapot , Enchantress , Kang , Kertenkele , Molekül Adam , Ultron , Wrecker ve Galactus , kendilerini bu aynı alan içinde buldular. Herkese en yakın galaksiyi izleyen yolcuların, tek bir yıldız haricinde, görünmeyen bir güç tarafından yokedildikleri yapılar inşa edildi. Sonra, gözlerinden önce, Battleworld olarak bilinen bir gezegen, yıldızın yörüngesinde yaratıldı. Sonunda, boşlukta açılan bir yarık, kör edici bir ışık yaktı ve yapıların içindeki yolculara bir ses verdi: “Ben öteden geliyorum! Düşmanlarınızı öldürün ve tüm arzularınız sizin olsun! Hayal ettiğiniz hiçbir şey imkansız değildir. sizin için başarabilirim! " Yolcular daha sonra Battleworld'a gönderildi. Orada, birkaç gün içinde, kendi aralarında bir “gizli savaş” yaptılar; Suçluların çoğu Beyonder'in vaat ettiği ödülü kazanmak için kahraman maceracıları yok etmeye çalıştı.
“Gizli savaş” sırasında, Doktor Doom Beyonder'in görünüşte sınırsız gücünü çalmak ve kendine emmek için teknolojik araçlar kullandı. Beyonder, Klaw'in bilinçaltı zihninin kontrolünü ele geçirdi ve böylece Doom'un “gizli savaş” daki insanüstü muhaliflerinin korkularını teşvik etmesinin yanı sıra, yeni kazanılan güçlerini kontrol etme yeteneği üzerine Doom'un kendi derin düpedüz şüpheleri üzerinde oynamaya teşvik etti. Beyonder ayrıca Klaw'un kendisine yetki vermesi için Doom'u ikna etmekteydi. Daha sonra, Doom, Kaptan Amerika'yla bir savaş sırasında gücü kontrol etmek için uğraşırken , Beyonder, Klaw'un bedeninden ayrıldı ve tam gücünü geri aldı. Sonra Beyonder ortadan kayboldu ve "gizli savaş" daki katılımcılar taşındıkları çeşitli yerlere geri döndüler.
Charles Xavier , başlangıçta herkesin uykuya dalmasını sağlamak için güçlerini kullanmayı planlamıştı ve böylece hem bir hem de Reed Richards'ı bir kaçış planını formüle etmek için satın aldı , ama Beyonder'in gazabının haklı bir korkusu yüzünden değildi. Ancak, o hemen tuhaf bir zihinsel varlığını sezdi ve Beyonder'i taramaya teşebbüs etti ve onu daha önce İlluminati üyesi Siyah Cıvata tarafından yönetilen İnsanlıktan biri olarak gösterdi . Beyonder'in görünüşte tanrısal yeteneklerinin ardındaki görünen sır, Xavier tarafından da anlaşılmıştır.
Gizli Savaşlar II
Aylar sonra, Beyonder insanlık ve arzu konusundaki çalışmalarına devam etmek için Dünya'ya geldi. Daha önce hiçbir zaman kendisinin gerçek bir formuna sahip olmamıştı, ama şimdi kendi başına insanlığın içinde yürüyebilme ve kendisinin yerine getirebilmesi için “gizli savaşta” çeşitli katılımcıların bedenlerinin bir kompozitine benzeyen fiziksel bir form yarattı. Sonra kendisine Molekül Adamınkine özdeş bir beden verdi. Birisinin fantezilerini gerçekleştirmesini sağlayan etkilerini incelemek için, Beyonder televizyon yazarı Stewart Cadwall'ı zırhlı Thundersword'a dönüştürdü . Cadwall yeni kimliğine atladı ve çeşitli kostümlü maceraperestler tarafından karşı çıkıldı ve yenilgiye uğratıldı.
Daha sonra Beyonder, Kaptan Amerika'nınkine özdeş bir beden verdi . Daha sonra bir dizi kostümlü maceracıyla karşılaşmıştı, ama onunla ilişki kurmak bile zor olmuştu - avukat, ona hayatın doğası hakkında bazılarını önerdi. Daha sonra Beyonder, süper insan gücünden yararlanma arayışı içinde olan ve dünyaya “rehber” olan Vinnie adlı bir yeraltı dünyasıyla tanıştı. Vinnie'nin etkisi altında Beyonder, başkaları üzerinde zenginlik, zevk ve güç aradı. Fiziksel görünümünü daha da değiştirdi, kendine siyah kıvırcık saçlar verdi ve bu formu Dünya üzerindeki varlığının geri kalanının çoğu için korudu.
Beyonder sonunda Vinnie'yle şirketi ayrıştırdı ve güçlerini, her zihnin ve hatta Dünyadaki maddeyi oluşturan atomların tam kontrolünü ele geçirmek için kullandı. Bununla birlikte, Beyonder bundan memnun değildi ve hile ile zorlandıklarında başkalarının iradesinde ne bir keyif, ne de bir niyet yoktu. Bu yüzden, dünyadaki herkesi ve kontrolündeki her şeyi serbest bıraktı; Dünya'nın fethinin anılarını bile sildi - bazılarının çok belirsiz bir anımsamaya izin vermesine rağmen.
Beyonder, insanlarla aşk ilişkilerini deneyimlemeye devam etti. Yenilmezleri bulmak için Andromeda Gökadası'na giden bir yolculuğunda , düşman bulutlarının kaçışından sorumluydu. Ayrıca , daha sonra Talisman olarak bilinen Elizabeth Twoyoungmen'i dünyadaki başka bir boyutlu tuzaktan kurtardı. Beyonder, sevgilisi Alison Blaire'ı (Dazzler) yapmaya çalıştı ve hatta iktidarının yarısını ona eşitleyecek kadar ileri gitti. Ancak, o beyondera aşık değildi ve bir kez daha hayal kırıklığına uğrayan Beyonder, ondan ayrıldı.
Şimdi Beyonder'in havası çok değişmeye başladı. Rahatsız edici bir istek bulmuş ve araştırmaya devam edip etmeyeceğini ya da kendisinin tamamlayacağını düşündüğü Beyond-Alemine dönüp dönmeyeceğini merak etti. Kısa bir süre sonra, Boom-Boom adlı genç süperhuman mutantı bir arkadaşı olarak gördü ve tüm evreni bir hevesle yok etmekle tehdit ettiği zaman onu dehşete düşürdü. Avengers'ı tehdidi konusunda uyardı ve diğer süper insan şampiyonlarını bilgilendirdi.
Sadece Beyond-Realm'a geri dönüp onun arzusunu yaşadığını unuttuğuna karar veren Beyonder, Dünya'da kaldı ama umutsuzluğa kapıldı. Büyücü Doktor Strange , hayatında bir amaç bulmasını tavsiye etti ve böylece Beyonder, Strange'ın kendisi gibi bir hayatın şampiyonu olmaya karar verdi. Hem Dünya'da hem de diğer gezegenlerde bir "süper kahraman" olarak hareket etti, ancak yine de Kaptan Amerika ve Mister Fantastik'in insanlığın aşırı derecede Beyonder'e bağımlı hale geleceğine dair korkularını tavsiye etmesinden sonra, evrendeki rolünün belirsizliğini koruyordu. onlar için problemdi. Onun yardımcısı, Dave adında bir gazeteci tarafından cesaretlendirildi , Beyonder kendi şüphelerini aştı. Daha sonra Ölüm'ün kendisini evrenden yok etti, böylece gazabın gazabını kazandı. Ancak Molekül İnsanı, Beyonder'i varlığının ölüm olmadan anlamsız olduğuna ikna etti ve böylece Beyonder, ölümünü hayatını feda eden muhabir Dave'i öldürme gücünü kullanarak, geri getirdi.
Beyonder düşünmek için bir Güney Deniz adasına gitti. Orada Mephisto tarafından toplanan bir insanüstü suçlular ordusu ona saldırdı, ama o Thing tarafından kurtarıldı . Thing'in kahramanlığından esinlenen Beyonder, hayattaki gerçek rollerini bulmak için başkalarına ilham vermeye karar verdi. Ama yine de, Beyonder güçlerini diğerlerinin aklını kontrol etmek için kullandı. Puma onu öldürmeyi başaramadıktan sonra, başkalarını aydınlatmaya çalışırken zamanını harcadığı konusunda ikna oldu.
Öfkeli, Beyonder artık evrende hiçbir rolünün olmadığına inandı ve Multiverse'yi yok ederse, bir kez daha yalnız kalmaktan daha mutlu olacağına karar verdi . Güçlerinden tanrıların kendisi bile korkuyordu. beyonder çoğunu katletti. Yeni Mutantlar ve Avengers ile savaştı Rachel Summers , Phoenix . Son olarak, Dünya'nın kostümlü şampiyonlarının çoğu ve herkes beyonderı durdurmak için güçlerini birleştirdi, ancak hiçbiri başarılı olamadı.
Colorado'nun altındaki bir yeraltı sanctumunda Rocky Dağlarında, Beyonder belki de, ölümlü bir varlık haline gelmesiyle aradığı memnuniyeti bulabileceğine karar verdi. Beyonder, bu dönüşümü gerçekleştirmek için gerekli olan çok büyük bir makine yarattı ve daha önce öldürdüğü Yeni Mutantlar'ı dirilterek bunu test etti. Daha sonra kendisinin üzerine çevirdi ve böylece insanüstü güçleri olmayan fani bir varlık haline geldi. O zamanlar (şaşırtıcı bir şekilde), intikamcı Mephisto tarafından tekrar karşı karşıya kaldı. Beyonder, kendini düşmanlarından korumak için muazzam gücünü ve ölümsüzlüğünü çabucak geri aldı.makineyi ölümlü bir varlığa dönüştürmek için kullanacağına karar verdi.Molekül Adamı ve toplanmış cesur kahramanları daha sonra Beyonder'e sığınağında saldırdı, ama hepsini yendi. Sonuçta, Beyonder makineye girdi ve onun tarafından ölümlü bir bebeğe dönüştü ve daha sonra Beyonder'in geniş gücünü bu yeni yaratılan forma aktarmaya başladı. Makine daha sonra bebek formunu bir yetişkin haline getirmeye ve serbest bırakmaya başladı.Molekül Adam makineyi yok etti ve böylece bebeği öldürdü. Makinenin yıkımı, Beyonder'in Molekül Adam'ın başka bir boyuta yansıttığı titanik enerjiyi serbest bıraktı. Dolayısıyla Beyonder'in enerjisi yeni bir evrenin yaratılmasına neden oldu.
Gizli Savaşlar 3
Bu evrende Beyonder bir şeydi ve her şeydi. Buradaki tüm dinler onun etrafında çarpıktı ve o her şeyin merkeziydi. Daha sonra Şey, Dört Şey, İnsan Meşalesi ve Doktor Doom'la birlikte Fantastik Dörtlü, evreninde ortaya çıktı. Bu, Beyonder'i rahatsız etti çünkü sonunda varlığından memnun kaldı ve bir zamanlar içinde yaşadığı diğer evreni unutmak istiyordu. Tüm bunları kolayca bastırdıktan sonra , Dünyalarla ve Kubik Shaper ile olan bir kavga sona erdi . Molekül Adam'ın yardımıyla zar zor bir şekilde başarılı olduktan sonra, onun yaratılışının aslında , ilerideki Beyonders tarafından hatalı bir Kozmik Küpün yaratılmasının sonucu olduğunu öğrendi. ve sonunda bir Küp şeklinde yeniden şekillendirildi ve Kosmos adı verilen varlık olarak gelişti.
Güçleri
Tüm versiyonlarında, Beyonder gerçekliği manipüle etme yeteneğine sahiptir. Orjinal Beyonder, Yaşam Demokusu ve Sonsuzluk gibi Kozmik Varlıkları aşan güce sahip olan, çoklu-toplumdaki en güçlü varlık olarak kabul edildi . Çok yönlü geniş bir yıkıma neden oldu ve tüm dünyayı sadece bir düşünceyle ele geçirdi. Ayrıca, tüm dünyanın zihnini taramasını sağlayan çok büyük psionik yeteneklere sahipti, psişik sondaları güçlü telepatilerden etkisiz hale getirdi, gezegendeki her insandan kendisiyle ilgili anıları siler.diğer yetenekler arasında. Bilişsel kapasitesi, tüm Çoklu Evren'den bilgiyi özümseyebileceği şekildedir.Ayrıca madde hallerini kolayca değiştirebilir ve başka farklı güçlere de sahiptir. Potansiyel olarak hesaplanamayacak kadar yüksek bir insan gücü ile donatılmıştır. Gerçekliği manipüle edebilme yeteneğini kullanarak, gerçekte, onu tamir etmeyi isteyerek bedendeki hasarı canlandırabilir. Ek güçler arasında teleportasyon, uçuş, kendi fiziksel direnişlerini ve niteliklerini seçebilme becerisi, ve aynı zamanda uzay yolculuğu boyunca 'Battleworld' yapısına taşındığı kahramanlar ve kötü adamlar gibi teleportasyon yoluyla başka yerlerden başka bir yere taşınabilme yeteneği de var.Ancak, Beyonder, gücünü önemli ölçüde azaltan birkaç retcon'dan geçti. İntikamlar Beyonder'i birçok Kozmik Varlıktan tartışmalı olarak daha zayıflattı.ama yine de gerçekte sonsuz gerçeklik gücünü korudu. Sınırsız psiyonik yeteneklerinin doğasında bulunan Beyonder, gerçekliği, teoriyi, neredeyse her gücü simüle edebilecek şekilde etkileme potansiyeline sahiptir .
Güç seviyesi
Neredeyse her şeye gücü yettiğinden dolayı, sınırsız güce sahiptir .
Zayıf Yönleri
Beyonder doğasında eksikliklere sahip ama onunda doktor doom tarafından güçleri elinden alınmıştı, ve daha sonra bir makineye gücünü yatırım yaparak kendi devises aracılığıyla ölümlü hale geldi. Ölüm gibi evrenin temel gücünü yok etmek gibi büyük bir başarı gösterse de, Beyonder'in zayıflaması mümkündür . Ancak bu durumda bile, inanılmaz derecede güçlüydü, en azından bir iblis lejyonunu tek bir harekette Cehenneme geri getirmek için yeterli güce sahipti .Puma, evrenle mükemmel bir uyum içinde olduğu zaman, Beyonder'i tahrip edebildiği iddia edildi. Beyonder ayrıca Molecule Man'a karşı savaşta kendini göstermek zorundaydı ve Rachel Summers Phoenix tarafından aşırı yüklenildi, sonra yere düştü, Buna rağmen farklı durumlarda her şeye kadir, ya da her şeye yeten bir güce sahip olduğu iddia edildi ve Milyarlarca ölçeğe göre milyonlarca kez güç kazandı. Aynı şekilde, her şeyi bilen biri olduğunu iddia etse de, kendi evreninin dışındaki çok-evren hakkında hiçbir bilgisi yoktu ve her şeyi deneyimle öğrenmek zorundaydı.
Beyonder omniverse karşı savaşırken
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.