Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1199
Tıklama
0
Öne Çıkarma
BUDERUS GB112 Kombi İlk Çalıştırma
A
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar;
Yaklaşık olarak 8 yıl önce montajı yapılmış olan Buderus GB112 kombi ve tesisatı, montaj ve test sonrasında hiç kullanılmamış. Tesisatta bu süre içinde su bırakılmamış tabi. Genleşme tankından elektrik tesisatına kadar hiç bir eksiği yok. Ama yinede 8 yılda az bir süre değil.

İlk çalıştırma ve sistemi devreye alma konusunda ne yapmamız gerekir? Genleşme tankı nasıl çalışır? Nasıl bir bakımdan geçmelidir?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
7 yıl
Yarbay

sisteme 1 bar su doldur gazı aç açma kapama düğmesini aç çalışırsa 2 çizgi çıkar çalışmaz ise 4 5 6 7 9 gibi arıza kodları verir geri dönüş tuşuyla resetle devam



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.